) , de előmászik és igazoltatni próbálják, legkésőbb 24 óra leteltével mehet.
.
nincs náluk
nem őrzik meg
v.
hajlam?
Ez csak elméletben létezik. De vegyük azt, hogy előállítják, mert nem tudja magát igazolni. 12 óra eltelik, semmi. Elengedik. 10 perc másik kerület vagy terület jön 2 másik járőr, igazoltat előállítja újra 12 óra megint. Elméletben lehetséges gyakorlatban nem, mert ilyen nincs.
, de:
együttesen
bemutatott, az adott kategória tekintetében lejárt érvényességű vezetői engedély és a közlekedési igazgatási hatóság által a kérelemről elektronikus úton kiállított és az ügyfélnek átadott adatlap a vezetői engedély cseréjére irányuló eljárás kezdeményezését követően az új vezetői engedély kiadásáig, de legfeljebb a kérelem benyújtásától számított 60 napig.
képzés és vizsgáztatás tekintetében a jártassági feltételhez kötött kategória megszerzéséhez a vezetői engedély kiállításáig a közlekedési igazgatási hatóság kérelemre ideiglenes vezetői engedélyt állít ki
. Az engedély kiállításához az adatoknak - amennyiben azok a nyilvántartásból nem állapíthatóak meg -, valamint a külön jogszabályban meghatározott esetekben az egészségi alkalmasság, illetve a pályaalkalmasság igazolása szükséges.
őszintén, alufelniről műbizonylattal találkoztál már? mert felénk most
ez az uj módi és nem nagyon adnak hozzá sehol(persze emellett minden másról is probálnak kérni, de nekem ez a " legfurcsább", nekem pl. 5 éve az auton van és még a kutya nem szólt érte)
nemtudom utolag kitől honnan tudja beszerezni az ember...
a másik, régebben kérdeztem, nemtudom született e azóta rá válasz, a robogóknál a cm50 -et keresgetik a kollegák, de egy robogóban sincs benne a környezetemben, pedig legtöbbje nem ilyen-olyan kintről behozott gép, hanem magyarországi szalonból vásárolt motorok amiken csak alvázszám van.
köszi.