annyit mondtak hogy legalább szegény gyerekre adtunk volna egy sisakot .....:D azt leszámítva hogy eldöntették a csávóval a motort mert a sztender rossz nagyon korrektek voltak
!
. Jól néz ki nagyon, meg valszeg jó is, bár az én mancsom ugye harangozik benne
. De gyanús, hogy esetleg majd el bírna viselni valami hasonlót a praclim. De előbb be kell azonosítani a méretet
.
Szia Cicc! Tetszik a kesztyű neked is vagy még nem láttad? Szerintem elég jó......sőtt, ennyiért csúcsszuper egy Alpin GP plus.
a főnököt sikerült rávenni hogy végre csinálja meg. köszönöm a tanácsokat, jól jöttek
Akkor mi még nem találkoztunk
, remélem a hétvégén leszedhetem csak kényszerből van fent, mert beleszaladram a Z4essel egy bazi nagy szögbe vagy csavarba. de már meg van rendelve az uj :)üdv
. Felesleges azt venni. Vegyél pályázóktól Pirelli Supercorsa-t, ugyanolyan jó, árban sem több szerintem és legális. A vágott slickért feljelentenek.....
Ha nem akarsz ne válaszolj. üdv
A képen látható rendszám megoldást és lámpákat Te mennyi büntire jutalmaznád? Azaz nem Te hanem mondjuk kolléga
Annyi hogy a rendszámot nem tudom máshogy felfogatni, mert beleér a kerékbe, pályaidomon meg nincs felfogatási pont. Hátsó lámpa integrált indexes. Első csak a tompítottat tudja.