legalább a reményt ne vedd el a többiektől valamibe bízniuk kell
Persze a Pintérnek már rég sitten kéne lenni, nem egy alakuló kormányban
De mit látunk
egyedül a fidesz ezt a szerencsétlen Hagyót mammogtattja aki ellopot néhány 10 milliót, bőrtönben is csak a 75 milliós zushlag van.
Itt néhány szerencsétlen le lesz ültetve, hogy nyugodjon a nép aki igazán kártékony volt az országra az ugyanúgy éli 100 milliárdjain ülve mindennapjait a pofájába röhögve pl. azoknak az embereknek akik 70 ezer forintból próbálják magukat és gyerekeiket eltartani...
Elméletileg az gyártja a blokkolót is aki a leaseres mérőket, vagy legalábbis mutyiba vannak.
addig probléma nincs
Pl. az első mondatával a nyílvánosság előtt faszán lejáratta a fideszt, amikor annak hotton ellentmondva
Védte a Gergényi haverját...
Mivel az adatlapodat nem töltötted ki, fényképeid nincsenek, csak a fényképalbumokba látok makett motor gyüjteményt, így feltételezem kb. olyan 13-15 éves lehetsz. Bár lehet fölélöttem a 15-el, mert ha az én adatlapomat nézed én már 15 évesen 250-es etz-vel döngettem (akkor az volt a kamaszok álma) és nem tettem fel felnőtteknek idióta kérdéseket.Igaz akkor 16 évesen korlátlan jogsit adtak így csak egy évet kellet vezetnem jogsi nélkül
Félni meg egyedül anyámtól kellett, mert az otthon elkapott, amíg az utcán a rendőrök a uaz469-el, meg az 1200-es zsigcsivel nem bírtak...
)
pénz+eltiltás...?de minden vizsga kész...köszönöm..sziasztok
Ezt nem akkor mondtad nekem amikor az elsőfékkarmantyúmat csavarhúzóval miszlikre szaggattad...