A rendőrség 3 munkanapon belül küldi meg a forgalmit.tehát ha mondjuk szerdán elveszik, délután megírják vagy nem, lehet csak hétfőn postázzák, + amíg a posta odaér.....el tud húzódni.
Bezzeg ha te elkésel a köteleződ befizetésével, vagy esetleg elfelejted mert (véletlen) b@szták kiküldeni, akkor elveszik az évek hosszú sora alatt megszerzett bónodat...
Akkor nem a hiba nélkül vezetőt kéne a bonnal jutalmazni?
) lezúzza a kocsid, akkor az Ő kötelező biztosítója csereautót biztosít arra a kb. egy hétre amíg a márkaszervíz át nem adja hibátlanul alkatrészek kicserélve gyáriszintű fényezés stb...
Csak ha az az elvékonyodott gumi kilukad pl: egy kanyarban, és elé sodródok egy kamionnak , na a baj ott kezdődik.
onnantól kezdve nem pusztítok több sört !
A slick -gumi nagyon jó a versenypályára . Ugyanez érvényes a "sport" kipufogóra. Nekem is az elején volt kopott a gumi elmúlt nyáron, megállítottak, mondta , hogy mi lesz , ha elveszi a forgalmit, mondtam neki: Attól még nem lesz hamarabb gumim. Meg van rendelve, mert akkoriban lett pénzem, és 5 munkanap míg ideér. Visszaadta , és elköszöntünk. No de kulturált hangnemben társalogtunk. Igaz a motorom 2 évvel volt idősebb mint a rendőr.
nem voltam elég egyértelmű...Persze, a szórakozóhelyekre.Hamarabb nyílnak az ajtók, meg a morcos kétajtósszekrény biztonságiak a helyi igazolványokra...A bejutás még így sem garantált, ha nem elég jó a csoport fiú/lány aránya
Akkor a szélén már nincs meg a minta.Tehát ez is bünti ha elkapnak vele?