nem akarom én a refit használni, mert az tényleg vakít, míg amikor a xenon benne volt sosem villogtak rám... (normálisan be van állítva a lámpa akkor nem vakít)
de mégis jobban észrevettek, sosem jött ki elém senki...
én csak szabályosan akarok látszani... már ez is bűn? mivel a szabály kimondja, hogy nem lehet utólagos xenon, sajnos ez az...
vagy vehetek ilyen meg olyan nagy fényerejű kamu izzókat... pfff...
(aláírásgyűjtést kezdhetne a motorrevü, mert ez tényleg a biztonságot szolgálja)
ja és még valami....
büntetnek xenonért? vagy ez csak "városi legenda", hogy így büntetnek, meg úgy büntetnek, közben meg senkit nem büntettek meg...
sajnos volt egy ilyen ahol a szabályosan közlekedő motorost egyszerűen elcsapták, nem látták? http://www.szoljon.hu/jasz-nag...
ezért gondolkoztam hogy visszarakom a xenont...
jól tudom hogy a kreszben benne van hogy ha valaki egy sáros földútról aszfaltozott útra megy akkor le kell takarítani a kerekeket?
ennek ellenére kutyatetemnyi földrögöket kerülgettem, a traktorosok miatt...
Engem UGYANOTT lőttek le ... még a múltkor, esőbe. Meg kell hagyni elég hülye helyen ... :(
Visszafordulni nem mertem, (szabályosan nem tudtam volna félreállni, csak a járdaszigetre a rendőrautó mögé/mellé) azóta töprengek a bírság mértékén.
de mégis jobban észrevettek, sosem jött ki elém senki...
én csak szabályosan akarok látszani... már ez is bűn?
vagy vehetek ilyen meg olyan nagy fényerejű kamu izzókat... pfff...
(aláírásgyűjtést kezdhetne a motorrevü, mert ez tényleg a biztonságot szolgálja)