Véded magatok,
hisz ez nem baj ez a dolgod
Azért ha magadba nézel érted te jól mit gagyogtam itt az előbb
Semminek nem kötelező lenni......... fuvarosnak, hentesnek, tolvajnak, rablónak, gyilkosnak, mezőgazdásznak...stb.
lehordhattok megint bárminek.
Hogy én másik embert sunyin szopassak ahhoz előbb szembe kellene köpnöm magam
Rendőrnek nem kötelező lenni van más alternatíva
Ugyanolyan léhűtő semmirekellő testület az is mint a rendőrség,
de az legalább nem basztatja a civil lakosággot
Képtelen vagyok annyival menni
És a nyomorult tudja és tudja
Azokat akik meg utépítés és egyéb nyalángságok miatt indokolatlanul kint hagyák a munkavégzés táblát sebességkorlátozással, azokat milliókra büntetném
már az útszéli lószarrugdosóknak annyi dolga sincs, hogy a bemért autót megállítsák gratulálok objektív felelősség elve.
egyébként véleményem szerint alkotmányellenes is ez
, azt legalább egész nap körmölne a nyomorult mint rég
legalább valamit csinálna a fizetéséért
beállítja a kütyüjét autómatára azt alszik egész nap. Télen azért jár a motor, hogy meg ne faggyon a segge, gyáron meg azért, hogy be ne izzadjon a töke
Én is örülnék, ha motorral gyorsabban lehetne közlekedni, de nem lehet. Az autóhoz a jelenlegi sebességhatárok nekem személy szerint megfelelnek.
4 méter.Elismertem,de tényleg 2-perc volt.
Pont arra jártak.
Viszont az eljárás módja:
Villogó rendőrautó + egy autószállító tréler kaposvár legforgalmasabb útján több mint 30 percig.
Én gyakorlatilag senkit nem zavartam,csak őket és bár hibáztam,de már rég elhúztam volna a faszba.
A rend 2 büszke őre viszont elállta a főutat,alig lehetett közlekedni,mert ők INTÉZKEDNEK!
Kb.10 képet készítettek az autómról,minden oldalról.
Még a forgalmat is megállította,hogy az utca túloldaláról tudjon fényképezni.Én megkérdeztem,hogy mi szükség erre,hiszen elismertem szörnyű (-1M) vétkemet
Azt mondta:Ez az ő dolguk
Én viszont megpanaszoltam az eljárás módját,az indokolatlanul hosszú intézkedést és bizony megemlítettem a tanúkkal és fényképekkel alátámasztott szerintem felháborító nem éppen "állampolgárbarát" eljárás nyilvánosságrahozatalát.
Hát röviden.