Nemrég eléggé felháborodott a közvélemény a 100 000 Ft-s bírságösszeg hallatán, hát azt mondom továbbra is, itt nálunk kiszabhatnak bármekkora büntetéseket, akár jogosan akár nem, a fejekben kellene rendet tenni végre. Legközelebb lehet nem lesz ekkora szerencséje.
Természeten nem akarok általánosítani mert hiszem hogy az emberek nagy többsége betartja a szabályokat vagy legalábbis nem szegi meg ilyen durván.
Indexelve a terelővonalhoz húzódtam és szépen balra fordulva átugrattam a kúthoz.
ez most nyáron volt.
azt kell mondani, hogy te megálltál
(gondolom nincs videó róla)
utánnam jött a fasz, mert két autóval mögöttem állt, de sajna nem láttam
Magas c-vel kzdett, de látta, hogy velem nem megy semmire
mondtam neki, én a zöldön mentem át, mindenhol ezt fogom állítani
szerintem belenyugodott, hogy ez patthelyzet azt elzavart
beérek a városba, mondjuk nem sokat hagyott alább a lendület8akkor még fiatal voltam és vagány
)
na mondom ez azt honnan apicsábú
ketten voltak, azzal kezdte, hogy nem adtam meg a helyijáratos busznak az elsőbséget, mondom idefigyeljen jóember, lemondott az elsőbségéről az én javamra, de utolérjük kérdezzük meg ha nem hiszi. Akkor belátta, hogy ezzel nem megy semmire, akkor előjön azzal, hogy én hogy száguldottam lakot területen
(felháborító) mondom én 50-el jöttem hisz annyi a megengedett
erre egy kicsit bepipult
elkezdett feljelentéssel fenyegetni
Mondom akkor biztos készült rólam hiteles fotó is(akkor még nem volt lézer)
na aszthzittem akkor tapossa meg a sapkáját, elkezdett szitkozódni, hogy milyen alak vagyok, hogy nem vállalom a tetteimet, ha lenne bennem némi tisztesség akkor bevalannám és aláírnám amit Ő mond
a lelkiismeretem valahogy aznap otthon maradt
Mondtam nézze biztos úr én 50-el mentem, maga azt ír amit akar én meg majd a bíróságon azt mondok amit akarok, de úgysincs semmi bizonyíték. Ekkor már örjöngött
a lehuzott ablakon behajította az irataim azt elmentek a picsába
Szóval......még 50 közelében sem voltak nem, hogy 40...... a közlekedők 1/3-a kb. ma ott "gyorsan" hajtott...... A másik autó Dunakeszin 50-re mért belterületen szintén több mint 100 felvétel készült 68-tól indítva, de inkább 80 körül mentek és volt akinek sikerült elérni a 100-at is.
Majd a tervezett megszorítás jobb belátásra térít többeket.
Van egy út ahol csatornázás miatt csak az egyik sáv járható, 30-s korlátozás van végig mivel csak éppen elfér két autó, a napokban munkába menet kipróbáltam mit tesznek ha betartom a 30-t, állva maradtam.
Andi ült a quadon, tökre egyhelyben állt éppen
baszki. otthon elég stresszes élete lehet a yardnak