de ennek,mint mindennek-fölülről kéne kiindulni.
az aki a motorja műszaki állapota miatt adta az életét a-én a helyedben megjegyezném- semmiért!
pont a magyar rendőrségen belül uralkodó és köpni való állapotok miatt kellett az életét odadobnia értelmetlenül.
akkor, fogtam volna beállok egy benzin kútra, felhívom a szakszervezetist és lököm neki a vakkert
amit rögzítek is, majd szúrok egy eggyest a szolgálatin és el lövöm a hátsó gumit a verdáról, elszívnék egy friss cigit és inkább ölelném a családom, mint hajlongjak pár köcsögnek.
jogkövető állampolgár vagyok....és ezért szegény is
Nem találtam meg a csekket.
Nekik meg nincs mit félteni de nekünk....
Abszurdisztán....én így szeretlek!
Nem értem, kötelező rendőrnek menni?"
Nem kell sajnálni, nem kért rá senki, nem kötelező, de nem is panaszkodok e miatt.
"A lakosság nagy része nem véletlenül utálja a rendőröket, hanem ezért, mert a rendőrség a hatalom, az állam meghosszabított pofonosztó keze.
Annak is oszt, aki egyáltalán nem érdemli meg, ráadásul a rendőrök MINDÍG a könynebb irányba mennek el."
Igen a tanárt is utálja a diák mindig, pedig nem tesz rosszat azzal, hogy tanítani akar.
"Könnyű az átlag állampolgárt mondvacsinált indokokkal baszogatni, hajkurászni az aluljáróban a nénikéket akik hóvirágot árulnak, könnyű eltörni a gerincét, és örök életére nyomorékká tenni egy 50 kilós 19 éves fiút(nem volt személyije)
A kemény bűnözőket elfogni, az macera, az nem ízlik."
Tipikus gagyi duma, a börtönök azért vannak 130-260%-on, mert csak az ilyenekkel vannak tele....és maguktól sétáltak be oda a kemény fiúk.
"JAh, hogy az állampolgár basztatása a parancs?"
A szabálytalankodóké igen.
"Kötelező sünnek menni?"
Nem, maradhatsz róka is.
"Kötelező a kapott hatalommal visszaélni?"
Nem, és nem is teszi ezt meg a nagy %.
"Az átlag állampolgár csak a basztatást látja, és személyes találkozáskor nagyrészt a bunkóságot, a lehúzást.
Izzókészlet,mallégy, eüdoboz, és benne az olló.
Ezt kötelező csinálni?"
Nem, de ha van eü doboz az autóban (izzó készlet nem kötelező), ha van rajtad mellény korlátozott látási viszonyok között lakott területen kívül mikor gyalog vagy kerékpárral vagy, akkor nem kötelező.
"Persze, jön a duma, hogy a járművek nagy része tök szabálytalan.
Jah, mert gondolom,a rendőr otthoni járműve az százas.
Ugyanmár..."
Semmi kivetnivaló nem volt az R1-emen szerintem, más járművem nincs. De ha lett volna sem azt okolnám aki ezért megbüntet, hanem magamat, mert én szabálytalankodtam.
"CSak a szokásos képmutatás."
Tőled meg a szokásos mellébeszélés.
"A rendőrök többésgük képtelen megkülönböztetni a határozott fellépést az arrogáns bunkóságtól."
Az állampolgárok nagy része is.
"Nyilván van egy réteg,amelyik hivatásának tekinti, hogy rendőr legyen, az iylen arcokat a kis közössége nyilván elismeri, szereti, elfogadja, számít rá.
De a mindennapi életben az átlag rendőrel való találkozás az nem ez, hanem az arrogáns tahóság."
Sajnálom ezen tapasztalataidat, biztos mindig csak a rendőr lehetett a hibás és te soha.
"Aki bármiféle hatalmat kap , emberek sorsáról közvetlenül dönthet, annak nagyon inteligensen kellene viselkedni, nehogy visszaáljen a kapott hatalommal."
Az állampolgárnak is el kellene ismernie inteligensen, ha szabálytalankodott.
"És nekem ne mondjad, a szokásos terelő rizsát, több rendőr barátom van, tudom mi a pálya."
Jééé nekem is
"A rendőrséggel kapcsolatban a kontroll zenekar dalszövege igen találó
" tudjuk vidékről kerültetek fel és még ez volt a legjobb munkahely""
Biztos sok a vidéki Bp.-en.....
"Persze, elhiszem, hogy a normálisabbja szenved a hüyleségtől."
Igen.
"Csak akkor nem értem miért marad."
Mert változtatni szeretne ezen........a képen......