)? Megint ki jár xarul? Aki tisztességesen dolgozik, tisztességesen adózik, nem herdálja el a pénzt, spórol, mert tőle fognak megint több adót beszedni. Mindent meg lehet magyarázni manapság ezzel a "válság" szóval, de akinek van egy csöpp esze belátja, hogy nem kellett volna ilyen kockázatos hitelfelvételekbe belemenni. Mindenki elfelejtette az "addig nyújtózkodj amíg a takaród ér" mondást és most a seggük is ki van a takaró alól.
....bár manapság egy mekiben többet fizetnek mint egy szakképzett dolgozónak....
Én felfogom, hogy ingyen senki nem dolgozik, csak a hülye. A bank betartja a törvényt. A törvény xar. A politikusok korruptak és magukkal törődnek. Egyetértünk.
De én még mindig fenntartom az álláspontom azzal kapcsolatban, hogy felelőtlenül adtak hiteleket embereknek a bankok. Felelőtlenség volt a 0%-os önrész meg a 120 hónap futamidő.
Ha rajtam múlna áruvásárlásra, autóvásárlásra 50%-tól kezdődne a hitel meg lakásvásárlásra is. Mert aki a felére összekapargatta az már megbízható valamennyire, tehát fizetőképes.