.De a kompreszióhoz még anyit hogy azt nem csak a gyűrű hanem a henger talp de főleg a hengerfej tömítéssel is lehet változtatni.De téleg szép volt
(Engem ez nem érdekelne
)Akkor kezdhetsz gyűjteni.Ez onnan derülhet ki hogy:ha elérte a motor az üzemi hőfokot ami 3/4 körül van az órákban akkor kell a legtökéletesebben menniük ha akkor sem húz meg megy és a motorjának sincs baja akkor én még talán a gyertyára gyanakodnék vagy az elektronikára(de ahoz nem értek) pl, nem megfelelő hőértékű, hézagolásű, valami régi szar nem réz vagy titán elektródás és ezért hamarabb elég vagy rossz helyre adja a szikrát (ha a szigetelés elreped amit 80%-ban úgysem látsz akkor rossz helyre húz a szikra) ha sport gyertya van benne akkor nem megfelelően melegítették ezért kormos lett egy kicsit vagy csak gyári hibás a gyertya és nyomás alatt nem megfelelően adja a szikrát, Vagy a karbidban úgynevezett "FÉLTAKONY,, van ez kosz ami csak részben zárja el a fúvókákat tehát megy de nem kap eleget.Esetleg még attól is lehet hogy a motor kifúj annak anyi a lényege hogy valahol esetleg nem látszódó juk van a kipuffanón... folyt köv!
). Ezzel kapcsolatban lenne egy-pár kérdésem.
nincs véletlenül valakinek???lehet használt is... (lehetöleg fejér megyében) köszi
Ezt nem tudtam!
Egy kicsi belefér enyibe
Mostmár ezt is tudom