csak mert nézegettem a CBR-eket,de mivel 700000 alatt nem lehet kapni...hát...annyit azért nem szeretnék kiadni,viszont mindenképp új mocit vennék,és azt mondják,nem rossz az Nsr sem
CbR-el?? nem, még sajna nem de ha van itt valaki aki erre fele lakik mint én és CB-je vagy más 125öse van ako szóljon, egy teszte szivesne cserlélek akárkivel.
Füry!! én ezt ugy értettem,h mindegy h kivel bárkivel csak aza lényeg h 125-ös CBR-el pörögtél-e (gyosultál-e) már,h mék hagyja ott a másikat h mék pörög jobban a CBR vagy az NS-F érted? amugy 3 órakor utazunk el Nem leszek egy pár napig gépközelben Sziasztok!!!
Hallod Petii, nem igazándiból vágom h mit mondasz. Am a lényeg h Ózdon lakok, és igazándiból tegnap lett meg a jogsim, szal addig nem pörögtem a városba csak ritkán, és sztem te arra gondolsz h én gyorsultam vki ellen, ien tuti nem volt, mert nem érzem magam oan jó motorosnak, ill a motromse oan jó, ill nem azért motorozok h gyorsuljak, szal nem hiszem h gyorsultam valaha vki ellen.
Am ha félre értettelek ako írj.
fiuk hol kell az első telloba olajat önteni???segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!91 es 125 ös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Füry!!! cbr 125-rel véletlenül még nem pörögtél?mert van egy nálunk egy ns 125-f de megvan áldva h a cbr-ert odaveri odaveri mire meg pörögni akart megragadt megint vagy mivolt ??? köszi
Nekem megjavult a légszűrőnél van az a nagy kábelköteg na abba volt elavasodva egy kábel és azért nem volt jó de szerecsére sikerült megoldani a dolgot:D
azért köszi
Amúgy meg nem tudok!
bukót vagy csizmát nem tudsz véletlenül?
női méret kellene:)
Am ha félre értettelek ako írj.
este nyóckor tudod mit látsz te ott?? semmit
Majd megkérdezem még az őrült parducos gixerest
hát hogy "mikro" azt nem tom, meg azt se hogy mikor
de azt tudom hogy lesz
Viktor???