Kifogyott a benya, leállt a motor... Átraktuk tartalékba indulunk el. Ugye haver vezet mert nincs jogsim
1.esbe power csutka gáz és nem kiállt kerékre, de frankón holtpontig. király volt. Aztán 2.ba is megemelte az elejét, de ott vissza kellett rakni, mert elkezdett szitálni. Jah tényleg ma zakkantam a CPIvel, pontosabban csúsztam... Azóta is úgy fáj a fejem, merthát megfejeltema földet, hát miért is ne... Lövök egy képet a helyszínnel: Személyi sérülés nem történt az anyagi kár sem jelentős
Tudom, hogy már írtátok, de lusta vok visszaolvasni OKÉ hogy 10es hőértékű, de milyen?
Ugyanis ahogy megnyitottam a benzincsapot (amit természetesen az előző tulaj elbarmolt), kilazítottam a rendszert, ami útközben még jobban kirázódott, kifordult a helyéről és elkezdte spriccelni a benzint. Szal gyors megállás, gyujtás le, aztán visszatömködtem a helyére és hazacsorogtam vele. Persze a bal kezemmel tartottam, h ki ne forduljon újra, a jobbal meg az összes többi teendőt végeztem... jól nézhettem ki.
Szal köll új benzincsap, de ez a legkevesebb. Ebből az a tanulság, hogy nézzétek át tavasszal a mocit, ne csak felüljetek rá egyből, megéri azt a pár órát.
.Még jó hogy egyik haver otthon volt azt hozott naftát. Iylen általában egy hónapban eccer egy emberkével előfordul uh minden mocis ismerősnek van egy vészcsomagja(szörpösüvegbe egy liter benzin
). Azt kigurult vele.
Nah ma csaptunk haverral egy lightos 130kmes karikát
Buj - Nyíregyháza - Tokaj - Bodrogkeresztúr - Tokaj - Gávavencsellő - Buj. Nagyon ász volt. Nagyon zsírul megy a gép 5-6ba is qrva jól tol. Az első pozitív tapasztalatom a motoros társadalommal kapcsolatba, h 6 motorost láttunk mind köszönt
Bandit; SV; Z 750; Hornet; Blackbird sőt még az MZ-s kolega is integetett erősen. Csak így tovább motorosok
... én Szigetben lakok a Dózsa pálya mellet és ott a garázssoron készültek a képek.
belettünk 85 km-t , apámmal együtt mentem(egyébként neki egy Honda Xelvis-e van , nemtom mennyire ismeritek ezt a típust...) jó jovt az idő csak kicsit szeles
engedi menni,de én úgy vagyok vele hogy mivel amúgy is 50-ként használom ez nekem bőven elég. Egyébként ha meg nagyon zavar a fojtás akkor meg kivesszük belőle oszt kész
! (asszem én is gurulok egyet...)
Te egy állat vagy!
Nem sajnálod szegény gépet? Amúgy nekem sincs jogsim... minek az?