tök szar érzés így alázni
meg sztem olcsóbb is lenne ,vagy nemtom
.
)
hát ez a nap rendesen összejött neked
. Basszus Swiftes nagypapákat ne is említsd a 40-es tempójukkal mer azon rohadtul feltom magam húzni én is
És persze mindig a legfaszább kanyar előtt éred őket utol .. na mind1. Egyébként én is úgy vagyok már vele hogy nagyon elegem van a közútból meg a sok tajparaszt emberből aki nem lát tovább a kocsijának az orránál , ezért jó a pálya. Jó ott is vannak hülyék, de nincs szembeforgalom NORMÁIS BURKOLAT + ha esek is inkáb ott essek mint pl Cseszneken a szalagkorlát mellett-allatt-mögött (
)
anno hogy viritson mint állat a 2*35 watt-al akár!Nekem is ien volt tegnapig.(elkelt)de teljesen "átidomoztam" én is!
Még csak tervezem a moci vásárlást.
-Kérdésem az lenne hogy az NSR-ből ki lehet iktatni a power szelepet vagy elég ha nem pörgetem a nyitási fordulatig?A cél az lenne hogy a lehető legkevesebbet fogyasszon.
-Ha veszek egy NSR-t rendszám nélkül,tudom-e rendszámosítani?Milyen papírok kellenek hogy kaphasson rendszámot.
-Ha segédmotorosnál nagyobb jogsim van és rendszám nélküli a mocim(NSR) és lebukok,nagyon meg**sznak-e?Következménye a lebukásnak?
BOCS DE AMATŐR VAGYOK