Csak egy rossz babettával amin nem volt fék, csak egy helyen fogott, de ott meg blokkolt (az első).
Mondja, hogy gond van. Kérdem mi. Hát hogy a csekkeket úgy kellett volna befizetni, hogy X% a tulaj Y%-ot pedig az üzembentartó fizet. (Ja azt kihagytam, hogy biztosítást is meg kellett variálni, mert annak is az üz4embentartó nevén kell lennie). Aztán kicsit határozottabban mondtam, hogy ne szórakozzanak velem, végül az lett, hogy vmeik szülő írja rá, hogy Törvényes képv. hozzájárul az adásvételhez és végül én lettem a tulaj és az üzembentartó is. Biztosítást meg az enyémet fizetjük be és nem amit apu nevére írtunk. 2 "elpazarolt" délelőtt, de végre a nevemen van.
na mindegy akkor marad az old school kinézetű nsr azok is szépek és olcsóak legalább, remélem a tél lenyomja mégjobban az árukat eléggé kicsi a keretem motorra mivel iskola közben dolgoztam eddig meg még 2 hónap plussz meló lessz :D max 240ért már biztos kapni jó nsr-t többet nem nagyon akarok mert nincs kedvem arra hogy a tanár meghúzzon^^
2 személlyel, lakott területen kívül 90-100-as tempóval 3,2-3,4 körül evett, pedig powereztem is jópárszor.
Imádom.
nagyon szépen köszönöm!