Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor próbáld meg, hogy az új szimeringen a rugót kicsit összébb tekered, így kicsivel szorosabb lesz.
Ha akkor is engedni fogja, próbálj meg 1mm-el kissebb szimeringet, ha akkor sem jó, keress hibát a krómszáron, ha az is épp, akkor kell gondolkozni az új teleszkópon.
akkor lehet hogy az enyémnek az a baja, kicseréltük a szimeringet, de ugyan úgy okádja az olajat kb 1-2 napig volt jó. amúgy 2,5 deci/teló tehát fél liter pont elég. de a repsol telóolajos dobozon be is volt skálázva 2,5 decinként.
Majd talán ha 80-90 ezer km lesz a motorban, és annyira el lesz kopva a krómszár, hogy akármilyen szimeringet raksz bele, elokádja magát, na majd akkor lesz cserés 1 teleszkóp.
Szimering mérettel akárhol tudsz venni, de egyszerűbb, ha megrendeled a pinkmotorstól. Annyit viszont tudj meg, hogy mennyi olaj kell a telókba.
2600 jó magyar forint a pinkmotors-nál az új szimering plusz olaj, azt én 1300-ért vettem fél litert... minden teleszkóp szétszedhető és cserélhető bennük a szimering
koszi szepen a valaszt. tehat nem kell uj telo? tehat akkor ez a teleszkop szetszedheto? mert vlkitol azt hallottam h nem szetszedheto... dehat ezekszerint nicnsen baj :D es vlmi arat esetleg tudnal modnani h mennyi az uj szimering? :) s koszi!
Dehogy kell új teleszkóp, ha nem értesz hozzá, vidd el szerelőhöz, a biztonság kedvéért inkább ő csinálja meg!
A Telót kell szétszedni,majd a szimeringet kiszedni belőle, a méreteket úgy is megmondják a többiek, de ha nagyon keresném, még nekem is meglenne itthon, venni kell szimeringet, beletenni a régi helyére, friss olaj bele, aztán motorozz vele sokat.
Sziasztok!
az a kerdesem lenne h nem e tudjatok veletlenul, h a 125 os nsr ek elso teleszkopjanal a szimering cserleheto e? es ha igen akkor kb mennyi a javitas? v mi a teenedo ha ez meghibasodott? szukseges az uj teleszkop? mennyi ha igen? koszi szepen mindenkinek! udv!
Amíg el nem kezdődik az végtelen nagy baromságok osztása én már csak ilyen kis kötözködős vagyok
eladó egy új 28as dellorto karbi 10ezer
bencex15@freemail.hu
Nekem 5.-be 11E-ig felmegy, talán menne afölé is, de az már túl nagy kínzás lenne. 6.-ba 9500-9800, egyik este volt 10000. De ahhoz eléggé hosszú út kellett. Meg persze 5.-6.-at csak akkor fogatja ki, ha az alatta lévőket is.... Durván fogalmazva.
már megint kezdődik, kivi vagyok meddig bírod szó nélkül :D
Ma megnéztem GPS-el és 120-ig szinte teljesen ugyanazt méri a GPS és az óra. De 130-nál érdekes, ugyanis van, hogy néha 135-nél megáll az órám, de a fordulat még megy, illetve GPS szerint is gyorsul még. 3X néztem, ebből 1X állt meg ott. 130-tól kezdve az órám kevesebbet mutat, mint a GPS.
Enyém 6.ba 90et megy 6ezres fordulaton.... de nem megy többet 130nál ez a vége 4be. eccer mentem vele 137et....
5. 6.ba nem bír kiforogni
és? minimum 10 max 20 olvasd el szabázatot
1-2 ezer forint/darab, és ha jól tudom c3 van benne a gyári összeállításban.
Kösz szépen.
ez 20 másodperces
Raktam fel pár képet az NSR-emről, majd lesznek jobbak is, de most mék aludni, mert holnap reggel 8-kor évzáró. :(
Hmm érdekes, majd GPS-el is megnézem. Nekem 90-nél 6.-ban 6200 körül forog 100-nál 6800 körül. Más valakinek?
Amúgy gyönyörűszép az NSR-ed!
Egy kis viszonyítási alap: Nekem 6-ban 9500-as fordulaton ment kereken 150-et és többet nem akart forogni, illetve én nem forgattam tovább. Akkor volt 16 ezer km a gépben. (Most 18 E van benne és ugyanez az eredmény ha minden igaz.)
Ja amúgy 1.-5.-ig 11500-ig forog ill. üresben is.
Nekem mindehol szépen húz. Tegnap tesztelgettem a kicsikét, 6.-ba 10E-nél nem forgott többet. O.o Bár az út is elfogyott. :D Ez volt olyan 140-145 között köbö. Vélemény?
Illetve 32750 km van a mociban. Előző tulaj nem tudta megmondani hány km van a dugóba, szerintem érdemes lenne télen kicsit rendbe szedni nem?
ez hülyeség. Ha jó a motor akkor az egész fordulatszámskálán szépen húz, nem dadog sehol sem
árban kb mennyibe kerül darabonként?
milyen érdemes bele venni? c3?c4?
igen de nem tudom melyik a jobb és melyik a bal oldalé.