Igaz az enyém nem teljesen gyári
Végre biztos gyorsabb az X11! Filóztam a cserén mert dizájnban frankó, de teljesítményben alulmarad!Az XX blokk nem hazudtolja meg önmagát!Jövőre ha lesz rá lehetőségem mindenképpen kipróbálom!Volt két eladó CB 1000R 2008-as tesztmotor,egy libafos színű 1,79M-ért meg egy ezüst ABS-el 1,89 ért kb két héttel ezelőtt hirdették a tesztmotoron,de amikor legutóbb nézem már elvitték őket!
igaz én nem cserélem le, de megakarok ismerkedni minél több motorral,,,,
), sportos, "egyedi" megjelenés, igényes alkotóelemekből összeépített, erős, nyomatékos motor, csúszókuplung, nagyon jó futómű, (a nem "Factory" kivitelen is - nekem is ez az olcsóbb volt), nagyon jó első fék, kategóriához képest kis súly, sokat tudó jó műszerfal, gyári Akra dobok hozzá, nagyon jó hang, és még biztosan tudnék mondani néhány dolgot... Egy mondatban: nagyon jó "fílling"!
), bár jó és erős - de teljesítmény szempontjából teljesen "kihasznált" régebbi konstrukciójú motor - ebből - és jobb csuklóból - adódó "abnormálisnak" tűnő magas fogyasztás (8-10 liter...), iszonyúan sz@r hátsó fék! (nem egyedi hiba volt, hanem típusbetegség - száraz aszfalton képtelenség csak fékkel megcsúsztatni a hátsót, de lassításra is alig alkalmas... tudom… az elsőt kell használni… na meg azt is tudom, hogy a hátsót is kell használni…), számomra a leg gyengébb pontja a feltűnően kicsi kormányszög elfordulás volt - ehhez hozzáadjuk a "túl hosszú" egyes fokozatot plusz a kicsit kemény kuplungot valamint a kicsit ideges gázreakciókat - főleg alacsony fordulaton - , s már is kiderült, hogy városban bizony megdolgoztat, de ami még nagyobb baj az pont a kicsi kormányelfordulás - szóval nincs laza ide-oda bujkálás...
(érdekes, hogy a tükör rezonál, de a kormányon nem igazán érzel semmilyen zavaró rezonanciát... még jó), a gyári hátsó ülést helyettesítő "púp" jól néz ki - de ergonómiailag nem szerencsés a "fakrkcsonttal" találkozó kelleténél keményebb műanyag elem, szériahibás hátsólámpa - bár nyilván ez a visszahívással egyidejűleg megszűnik, pályázásnál figyelni kell a gyári dobra és a leömlőkre - "könnyen" leérnek.., Nagyjából ennyi…
. (ZZR1400 van még - hosszú túrákra járunk vele - feleségestül...) Az év elején egy Tuonót vettem erre a célra, s azt cseréltem le a Hondára augusztuban. A Tuonót is csíptem, de nem városba való... Ha valakit érdekel elmondom azt is miért...
gratulálok hozzá!
az Euroringen pedig féltettem.
)
Ezek szerint megcsinálták.