)
Persze ha színizom 99 kiló akkor bocs! Hornettel sajnos nem mentem... Azért úgy látom az a tendencia, hogy a mostani - sportgép alapokra épülő - nakedek üléspoziciója sportosabb mint a régebbieké, legalábbis ami a lábtartópoziciót illeti. De ne félj tőle, mert KIRÁLY! Nem fogsz csalódni! Én rendszeresen olvasom a nemzetközi fórumot is - www.hondacb1000r.com - , rosszat még senki nem mondott a típusról. Egyébként itt nagyon sok mindent találtok a fellelhető kiegészítőkről, kipufogókról stb... (Ha valaki perfekt angol, kérem ne röhögjön az ottani hozzászólásaimon, én csak ugatom az angolt...
)
) . Egyértelműnek tűnik, hogy a nakedek nem autópályákra valók. Ennek ellenére szerintem egy autópályákat lehetőleg elkerülő - és a megengedett sebbességhatárokat jobban megtisztelő - túrának ezekkel a mocikkal is simán neki lehet vágni - ha megtalálod a módját a csomagok elhelyezésének. Hogy a szerpentineken melyikkel jobb döntögetni, az nem lehet vitás - egy "könnyű" naked - már-már szupermotós- "fílingjénél" nem kell jobb.
. 3 évvel ezelőtt adtam el az XX-et ( mert túl gyors volt
),
Úgy fest ez a \"nagyfiúk\" játékszere
Szóval az, hogy hogyan érzem magam a motoron? Szerinted? Naná. hogy 20 évesnek! Felteszem a sötét plexis sisakom, és minden gond elszáll... (a sötét plexi alól a csajok is jobban kukkolhatók, ők viszont nem látják, hogy valójában egy \"örgember\" ez a vagány legény...
A lábtartó pozíciója biztosan lejjebb van mint a sportgépen, az pedig, hogy \"félsz\", az hamar elmúlik, megszokod náhány nap alatt... (egyébként hogyan érted, hogy félsz? ez lesz az első mocid? ha nem, akkor milyen van-volt?) De egyébként egyáltalán mondható magasnak a lábtartó, az üléspozíció teljesen jó (nekem..).
Én nem érzem kicsinek a motort alattam, néhány barátom véleményét ki is kértem mielőtt megvetten (én is tartottam attól, hogy esetleg hülyén nézek ki rajta..), de nem volt negtív véleménye senkinek - vagy mindenki füllentett
A nagy pocakon viszont csak mi magunk tudunk segíteni, vagy nem foglalkozni vele.
Fontos! A motorozás attól jó, hogy te jól érzed magad a motoron, nem attól, hogy mások mit mondanak rólad! Ha ezt vesszük alapul - már pedig ezt kell - akkor majdnem mindegy, hogy mekkora a motor, és mekkora a pocak... na persze ettől is függhet, hogy hogyan érzed magad...
Szóval ne aggódj! Hajrá!