Ide sodort az élet... De én is azt javasolnám, hogy nézd ki a kabátot, próbáld fel itthon, ha nem adnak engedményt és olcsóbb kintről, akkor onnan kell rendelni. Nem kell félni a rendeléstől, én pl. gumit szoktam kintről hozatni és 3 nap alatt ide is ér biztonságban házhoz.
A beringel szerintem nehezebb lesz a szabászkodás ha nem stimmel az ujjhossz.
Senki nem akarja a feliratot rövidíteni az ujján.
Ez csak nekem gond mert hordó testalkathoz rövid kéz társul.
Sziasztok van egy eladó bukósisakom ha valakit érdekelne nevetséges áron Römer Tribal RR203 (s-55/56) Súly: 1500gr Állapota kiválló Ár.: 4000ft Budapest VI. ker 20/568-27-06
Az enyém XL-es emlékeim szerint (56-os méretezés kell már nekem is), ha nincs az itthoni üzletben ez a méret, akkor nyugodtan felpróbálhatod az enyémet is.
Hát még ha a kereked is fehér lett volna... Én is lusta ember vagyok ebből a szempontból, a kabátomat pedig még nem tisztíttattam ki, jó ez így, színes-szagos.
Igen, pont az FC-MOTO.de-n néztem ki egy Spyke Raptor GP kabátot, csak az a gond, hogy nem tudom milyen méretre lenne szükségem. Nincs viszonyítási alapom...
A békaevők nem olyan gyorsak mint a Royal Air Mail.
Hat nem itt laksz egy kozeli faluban...
Ha arra jarok, majd dobok p.uzenetet.
Borsod nincs tervben mostanában.
Teged honnan szamuztek?
Merre laksz?
Borsod esetleg?
Örülök hogy most nem kell...............egyenlőre tartom a tavalyi versenysúlyt.
Magas vagyok és hosszúak a kezeim is
sok ruha jó bőségébe és derékba de épp, hogy a csuklómig ér csak
Senki nem akarja a feliratot rövidíteni az ujján.
Ez csak nekem gond mert hordó testalkathoz rövid kéz társul.
Ammá kicsit gej lenne.
De a sötét nem kell annyira alaposan puceválni.
Vót fehér is a motor.................há szarul néz ki lusta embernél.
Ruhát meg ha egy évben 2x tisztítom.
Hál istennek renoválás megvót 30-ból.
Így nem kell vennem.
És tudom, narancs lenne a legszebb!
A fekete szebb.
Itthon próba, és ha nincs elegendő kedvezmény, akkor kintről a pontos méret megrendelendő...