Ja az ajánlott bringa azért nem jó nekünk, mert női vázas kéne és kicsit olcsóbb, mondjuk max. 40. A Treket vasárnap reggel nézem meg. Meglátjuk.
Persze csak 2-3 kör volt. Az egész napos menet már lehet, hogy káros az olajra...
Tapaszt-nyalatból mondom (előző motorom). Csak higgadtan...
Mindenképp telefonálok majd, hogy mi a pálya Te is hívj Laci ha erre jártok, ha már kerültök miattam ilyen nagy út után.
Most nem is akarok konkrét típust vagy teljesítményszintű olajat kiemelni, csak annyit szeretnék javasolni hogy minél többet olvassatok ezzel kapcsolatban és akkor látni fogjátok, hogy nem egyszerű ez a téma, sokszor megingok én is még olyannal kapcsolatban is amit már korábban kipróbáltam és eddig jónak találtam.
Pályázni csak full szintissel járnék és legalább 10W-50-es racing olajjal, túrázni meg szinte mind jó ami megfelel a gépkönyvi előírt teljesítmény szintnek, aztán még ami nagyon fontos az olajcsere ciklus és ha keveset mentek akkor is évente legalább kicserélni.
Ajánlom figyelmetekbe ezeket az olvasnivalókat: Totalbike Motordoktor (valamennyi kérdés-válasz bejegyzését), Motorolaj.lap.hu (fórumos bejegyzések),Motorland Technikai melléklet.
Azt viszont sosem értettem, hogy aki nem lát bele az olajok világába annak miért nem jó az amit a gyártó előír
Igérem befejeztem az okoskodást, nincs többé olajtéma
Még a vasárnappal kapcsolatban annyit szeretnék kérni, hogy aki jönni akar a Tigrishez az küldje már el a számát a cblaci@citromail.hu-ra, hogy tudjak esetleg küldeni egy SMS-t arról mikorra érünk oda. Ne keljen feleslegesen várni.