) kozeleben levo kolostorrom-nal, ajanlom mindenkinek, nagyon szep helyen van.
) akkor ott el is rendezhetitek, ha erdekel valakit.
Nem beszélve, napsütéses februári vasárnapi kora délutánokról, amit kár lenne kihagyni.
Én maradok a popsimon
hogy vajon miben más ez a gumi mint mondjuk 1 sport/túra! Ami pozitívum a mintázata és az hogy Radiál!
röviden enyit a vad riasztóról üdv ati
Gyorsan meg is kérdezem, hogy mi a véleményetek a vadriasztó sípról? Múltkor vettem egy párt az óóósanban, és fel is tettem. Az óta annyi történt, hogy Békéscsabáról hazafelé a prérin átfutott előttem két őz kb. 250m távolságban... Hogy a síp miatt volt-e?
) Észre is vettem, hogy valami villan a bozótban (az őz szeme) és mire megálltam már ballagott is át előttem kényeskedve...
Aztán pár nap múlva visszamentem a kipuért,hazahoztam és új erősebb füleket raktunk rá másik hegesztő fickóval és utána már jó volt.
Asszem azert csinalta,hogy a vizsgakon ne legyen gond. Egyebkent nem zavar, nem nezegetem
elképzeltem ahogy egy túra során nem mernek fölzárkózni a hátul jövők.
nem jön ki? Ha kilövöd anyonlövöd a mögötted jövőt,bár egynémely településen áthaladva előnyös az önvédelem.
A kormány klassz, nekem is ilyen lett, sokkal jobb. A hangra meg annyit, hogy ismerős vadászok szerint, veszélyesebb a hangos kipu,meg a durrogás mert tényleg hamarabb megijed a vad és fejvesztve ugorhat bármerre.
Erről a biztosításról azt hallottam ,hogy nincs benne bónusz vagy valami hasonlót.Ez tényleg igaz?