Szerintem azért taknyoltatok el mert elengedte a szig.szalag, próbáljátok hilti szalaggal felerősíteni az talán jobban tart
.
. Az a baj ,hogy mindenki próbálkozik a tuninggal és a leggegyszerűbb , legolcsóbb megoldást pakolja nyílván fel az ember elsőnek. Egy srác mondott erre egy példát. Ez hasonló mintha valaki camping bringára kis légellenállású sisakkal ülne fel.
.
haza akarja vinni a Szimót, ahol lakik. 50km nem tudom, hogy kéne lebeszélni, a mai menetről?
mert ő meg mindíg azt csinálja
. Most azon agyalok, hogy veszek rá átlátszót, olyat mint amit a CB 1300-on láttam. Találtam egy piros inazumát is és nekem azon is tetszik, bár nem vagyok biztos hogy azon is puig mini van, de valami hasonló.
Már csak abban bízom, hogy még az idő holnap is kegyes lesz. Kimotorozunk, a friss jogsis fiammal. (Persze, Simsont kísérni, nem túl nagy élmény)
A sport szűrők egyébként szivacsból vannak és mosás után azért kell újraolajozni,hogy az olaj rétegen megtapadjon a szennyeződés.Ált ezek az "olajozó sprayk" valamilyen szilikon réteget vagy hasonlót hoznak létre.