Ami most felkeltette az érdeklődésem, hogy a 13as gumicső ami az elosztón keresztül megy a 2 szívócsonkba! Na erre ma figyeltem fel, hogy lehet azon is a mocim a saját kipufogógázát kaphatja, és így ez is rontja a keverékem! Na ezt fogom ahogy időm engedi letesztelni! Megnézem jön e tényleg a kipuffgáz, és a moci tényleg szívja e! Mert ha ezt az elméletem igazolja, és nálatok (is) csak 1 + benzincsap szerű üzemet lát el, akkor fogom magam, és ott is simán ledugózom a csöveket!
.én meg nem tudtam mi az anyám baja van.mer ugye valamennyi benzin csorgott be de szívni nem tudta.
mert 1nap nem jó kb. B.csabától 430km, meg ha ott vagyunk, körül is kéne nézni Erdélyben. Még a csabai motorosokat is "kivallatom", majd a létszámtól is függ. Sz.tem, 3nap, lenne a legjobb.
Az, hogy ez most hány lóerőt jelen, és az keréken, vagy főtengelyen, az kitalálni sem tudom! De remélem 60Le felet leszek azért vele! Ha tud valaki 1 ingyenes mérést, akkor ha majd elkészülök vele, akkor leméretném!
Aztán majd kiderül, hogy 49Le keréken, és én harakirit követek el!
és mire kijózanodunk elfelejtünk mindent, még azt is hogy jutottunk haza
. Tehát szükség lesz egy újabb megbeszélésre amelyet már valamelyik motoros kocsmában tartunk meg ahova motorral megyünk
tehát alkohol kizárva
.
De akkor hozunk másik motort. Biztos figyelted, kb. 1hete volt szó a Vaskapu kirándulásról. Mi a véleményed csatlakoznál(nátok)?
mondjuk a címén kívül nincs is más adat.
, egyébként Milánótól 18km-re van
. Ehhez nekem jó orrom van, ha kocsiba ülök és elém kerül valami öskövület olajzabáló, már állok is át belső levegő keringetésre annyira zavar az égett olaj szaga.
és még nem is motoroztam szinte az idén
jól is néz ki!
Majdnem annyi cuccot vihetsz, mint a Puntóba
, csak ez a jármű, négyszer jobban megy. Ez Adamotós doboz?
, persze a killer benne volt és benne is marad, mert jobban tetszik csendesen.
A hangját mérték?
Milyen idő volt felétek?
Felénk 8fok volt, láttam is pár "izmosabb bringást".
Addig viszont be akarom fejezni a mocim átalakítását! Van még pár ötletem...
Onnantól már másra kell a zsé! Asszony, család....
Így eldugaszoltam ezt a bizonyos csövet, de ez meg azt eredményezte, hogy marha kevés benzint kap a moci úgy alapból, de full gáznál meg épp eleget! Így vagy full gáznál optimális a keverék, aztán a többinél esetleg kihagy (megtorpan időnként), vagy sok benzint kap a moci, és ezért a végsebb ugyan úgy csökken, de a moci kulturáltan jár! +++A szívató is azóta hülyén viselkedik! Ezért a vadászat a CB kabisorra, vagy 1 DynoJet kitre! Én az utóbbit választottam, mert nem szeretném a gyári dobot használni, és 22e, és 27e Ft között sem volt akkora a különbség! És most ott tartok, hogy kíváncsian várom a végeredményt! Természetesen megvolt már a moci beindítása, és jelenthetem, hogy a miután az úszóba eljutott a benzin (vákum membrános a tankom), pöc röff indult a masina, és 2 perc melegedés után, 1 kis gázfordítástól, úgy ugrott a fordulatszám fölfelé, hogy fültől - fülig érő mosoly kerekedett az arcomra! Közben sehol semmi füstöcske hátul, szóval sztm nem kap sok benyát a masina! Mikor lesz már meleg! + Mikor érek rá, hogy mehessek is!
Jaj úgy mennék már!
Ha már itt tartunk lehet leszerelem az egész gázvisszavezető rendszert! Kell a fenének!