.
Lehet kéne bele gyapot...
onnan te közel laksz.
. Tudtam is minek köszönhetem mert úgy rakta fel az előző tulaj, hogy egy kicsit feszült a dob, de ezt láttam én is mert már szedtem le és kb 3cm-t kellett rajta felfelé nyomni ahhoz hogy a rögzítő csavart betegyem. Sajnos ráhagytam és ez lett belőle
sőt a karbon külsőből le is kellett vágnom 2centit mert a lyukak oválissá váltak és újakat kellett fúrni. Aztán ha már szétszedtem elkezdtem vele bohóckodni, kivettem a killert és a perforált béléscsövet felosztottam cellákra. Volt itthon perforált saválló lemezem és azokból csináltam összehajtogatva elválasztó (hangelnyelő) lamellákat úgy, hogy mindig beraktam egyet és beindítottam a motort és így tovább... majd 4-nél megálltam mert az már nem volt hangos de megmaradt a basszus is
. Azt a bizonyos 2centit a béléscsőből is levágtam mert rövidebb lett a küső héj az új furatok miatt és annyira ki voltak számolva a méretek, hogy csak így tudtam összetolni és újraszegecselni. A kipu. belső részéről nem készítettem fotót mert gondolni való hogy összekentem magam azzal a használt gyapottal ami kijött a belsejéből és ezért nem is vittem ki a kamerát összemocskolni. Viszont a végeredményt mutatom és majd a hangját is felveszem ha lesz időm mert minden nagyképűség nélkül mondom baromi szépen duruzsol és mindezt szolidan adja elő. Az egész művelet után 600-as vízpapírral átpolíroztam és Motip lakkal újra lakkoztam az egész karbom héjat, nem kell félni nagy melegben is állta a kezem a dobot nem ég le róla a lakk, jól szigetel a gyapot és még meg is tömtem mert volt nekem az is itthon. Természetesen a felfogatást is kipótoltam rozsdamentes laposvassal így most már a dob sem feszül.
(legalább is nekem) végre elkezdődött a motoros szezon.
) Na azt a vákuumcsapot üzemeltetheti a (13as cső) szinkronizáláshoz használatos szívó oldali 2 kis cső! És van még 1 cső a reduktor output csöve, amit nem látsz, csak a kivezetését lehet igen nehezen a képen felismerni! Az az "F-18" jelzésű kivezetés! Na az megy a légszűrőházba....
, bár lehet csak túl fáradt vagyok.
Hát így képről nehéz megmondani mert rá kéne ülnöd és úgy fel le megmozgatni, így első ránézésre nem tünik lógósnak.
Viszont a faridomod szépen sikerült gratula!