Hazaértem és be akartam állni a bérelt garázsba a mocival. Nem tudtam mert ott működik egy autómosó is és útban állt egy autó. Leszálltam leállítottam a motort vártam. Amikor szabad lett a hely szépen elkezdtem tolni a mocit az állóhely felé. A Sisak a kezemre csatolva. Erre egy figyelmetlen picsa mint egy idióta kiállt az autómosóból, de úgy hogy látta hogy ott vagyok. De úgy gondolta hogy majd elfér. Hát nem. Én tolás közben satufék és leesett a karomról a sisak. A fényezés kaki! Tök ronda. Semmi szerkezeti gond csak ronda lett. Rohadt mérges vagyok. Van max 300 km a sisakban.
A csaj egy "bocsi"-t odavagott és elhuzott a francba.
A belső térded vagy a moci mellett tartod, vagy az aszfaltig ereszted. Figyelem, ez csak akkor egészséges, ha van térdkoptatód, különben erősen fájhat a dolog!
Felsőtesttel előre kell dőlni tank magasságban, és amennyire engedi a kar (kormányt nem elengedni), felsőtesttel ugyancsak a kanyar belső íve felé kell dőlni! A szem meg a kanyar kijáratát keresse! Sosem magunk elé bámuljunk, hanem a kanyarkijáratott, és a következő kanyar bejáratát nézzük!
Kipróbáltam pénteken a Dyno főfúvókatűjével dúsítani az alsó közép tartományt. Jelentem sikerült! Melegen be-be dadog a moci a sok benzintől! De legalább nem kell szívatót használnom!