, o sem figyelt ra addig mig nem mondtam es nem hasonlitottuk ossze. Uresben az enyem is csinal olyasmit mint te mondasz, foleg hidegebb idoben. Talan olaj. Nekem most lesz csere, majd megirom valtozott-e, de mar egy ideje sosem figyelem az ilyesmit
Átlibben két teherautó között szűkülő résen, hogy énnekem a hátamon borzolódott... Cika, előre kúszás, városi 120 minden megvolt neki. Ugye kisebb tömeg mint én az XJ-n (-60 kg) és majdnem azonos paca (57~61). Lazán legyorsul... és élvezi...
A második legnagyobb fogyasztásom az 6.3 volt, és akkor 150es átlaggal mentünk le a sztrádán a haverokkal, folyamatosan gyorsítgatva, "visszalassítva". Nekem városban eddig az 5.6 volt a legtöbb, de akkor már eléggé digitálisan használtam a gázkart! Egyébként ez mind CBF átlag ami köztudottan pár decivel mindig több, mint a CB-é!
A gép jól húz, viszont képes volt megszívni magát szivatóval... gutaütésesen.... félóra szellőztetés volt. Mi a vélemény?
én se tudtam vele betelni és azóta se tudok. Nem azért mert akkora nagyszám (hiszen hol áll ő egy CB 1300-hoz) hanem azért mert általam lett ilyen.
En ezt a dontogetest egyszeruen 20 ev motorozas utan sem merem, egyszer sikerult karcolnom a labtartoval, majdnem szivrohamot kaptam. De megtanulnam hogyan kell, mert erdekelne. Hogyan lehet ezt epeszuen gyakorolni, mit tanacsoltok? Szegyen, nem szegyen, en nem birom igy donteni (vagy fejben dol el az egesz, no para es kesz?)