) poligon szó alatt azt értettem ami egy nagy lebetonozott parkolóhoz hasonló... a tanulók is szoktak itt motorozni tanulni. de itt egy kép amikor vártuk az emberkéket...
Szóval azt mondod a "kojtolás" is kiküszöbölhető, csak jó beállítástól függ?
Ja és csak sportdob és dynojet fúvókaszett van benne
. Vannak még kisebb kutak amik (akár 30 Ft-al is) olcsóbban mérik a benzint, azokat kell felkutatni.
: A spuri a rosszabb minőségű benzinből is csodaszert csinál
Két hét után most indítottam be, hogy egy kicsit átforgassam a főtengelyt... Ha lesz fogyasztás adat megírom majd!
Ja, nekem is volt benne etanol ma, bar most ratankoltam a benzint mikor indultunk. Egyebkent a kezdeti nehezsegek (szerintem volt viz biztosan) egyre jobb lett. GYakorlatilag az alapjaratom ment lejjebb, illetve hidegen nehezebben indul el. Az azt jelentette nalam, hogy az elso tank utan a kovetkezonel hidegen nem mondjuk 3 masodperc, hanem 5 masodpercet tekertem mire beroffent.
Az etanolos masodik tankkal is egyebkent 3.7-3.8 koruli fogyasztasom volt, szoval nem is ment fel drasztikusan. Ennek ellenere a karburatort allitani kene a tokeletes uzemhez, szoval marad egyelore a benya nalam is, az autoban az injektorral viszont tokeletes, az beszabalyozza az alapjaratot szepen, semmit nem veszek eszre, csak hogy jobban megy a kocsi es picivel tobbet eszik.