Gratulálok!
Szurkoljatok!
Van amikor kormol (fekete füst) ez inkább karburálási probléma ami orvosolható és kisebb baj mint mondjuk a kék füst (elégetett olaj) de van amikor mindkettő amit akár Te vöröses színűnek is láthattál. Legjobban nekem ez nem tetszik
, mert egy motorgenerál nem kevés pénz, a piac telített, motort eladni nehéz és vásárlónak lenni manapság kiváltság így lépéselőnyben vagy. A felsorolt hibáknak csak a fele elég lenne nekem ahhoz, hogy tovább álljak pedig amit lehet én megbarkácsolok otthon... de nyűgöt nem vennék a nyakamba. A váznyak sérülés annyira nem vészes az ütköző könnyen pótolható, de ki tudja mi van a ruha alatt és nincs e egyéb váztorzulás
, vagy ahogy te is feltételezted telószár görbület. A zöldes mocsok a vízcsövek környékén idült hibára utal, (könnyezett majd a hő hatására felszáradt majd hidegen újra megcsöppent majd bemelegedve elpárolgott és ezek a folyamatok hagytak nyomot) nem lenne ez se gond (javítható) feltéve ha idővel pótolták a vizet és nem száradt ki a hűtő, Isten ne adj a vízszivattyú is járhatott szárazon. Szóval sokszor kicsi hibák okozzák a nagyobbat és az előélete nem ismert a gépnek ezért kell inkább a rosszra gondolni nem pedig jóhiszeműnek lenni.
)
A Kék túrára mentünk és bizony elég csapadékos időt fogtunk ki, nem volt mese egyik benzinkútnál felvettük az esőruhát, amit a feleségem még elsőnek viselt. Alig indultunk el majd kb. 100-110es tempónál (miután egy 80-90-el poroszkáló choperes csapatot megelőztünk) valami fura lobogásra lettem figyelmes a tükörben
Először csak sasoltam vajon egy chopperes akadt belénk
, vagy valami zászló
, esetleg ponyvás autó vagy mi fene az
Majd aztán leesett a tantusz, az asszony vetkőzik de nem tud róla
Olyan a dzseki, hogy miután felhúzod a cipzárt össze kell pattintani, de ő nem tette ezt meg, a cipzár meg leszaladt, el volt foglalva az esővel és mivel az esődzseki alatt ott volt a kordura kabát nem is sejtette hogy zászlóst játszik. Először kopogtattan a térdvédőjén de semmi reakció, majd amikor jócskán elhagytuk a choppereseket lassítottam és odaszóltam óvatosan "öltözz fel"
Még itthon is azon röhögtünk mit szólhattak a motorosok akiket megelőztünk. Szóval, a hátulkapaszkodás egyik hátránya, ha leszaggatja a szél rólad az esődzsekit nem veszed észre csak ha bőrig áztál, vagy ha szerencséd van sűrűn figyeli a tükröt a pilóta.
Ne csináld! 70E km-el 450-ért import mocit?
550E-ért 5000 km-es CB500-ast adnak a németek!
http://suchen.mobile.de/fahrze...
Én beszélnék másik importőrrel, aki nem roncsot hoz nekem...
Csak a dájcsoknál 290 db eladó 500-as van, biztosan találnál kedvedre valót...