Sebességben behúzott kuplungal vagy üresben? Amúgy ha nincs a földön a hátsó kerék akkor is forog ha behúzott kuplungnál sebességbe van, akkor van gond ha rajta ülsz és sebességbe rakva ránt mikor 1-be rakod, de ezen lehet állítani.
Köszönöm a segítséget!
A spurit nem a teljesítmény többlet miatt használom és nem is a fogyasztáscsökkenés miatt (bár Zoli cimbora meglepődött mikor Szlovákiában kapott egy tankolásra való adagot, ha jól emlékszem 3,1l-es fogyasztást mért ezután) hanem a vízbontó képessége és a "felsőkenés" miatt de ezt már írtam korábban. Most jutott az eszembe, hogy ígértem neked spurilelőhelyet Debrecen közelében, bocsánat amiért elfelejtettem
de annak örülök, hogy megtaláltad a forrást, én szerencsés vagyok mert itt helyben van a benzinkútnál. A kuplungzörej miatt ne aggódj, főleg ha alig hallható, biztosan olvastad amit felraktak a 300ezret futott CB-500-ról, sima túramotoros üzemmódban rengeteget bír még akkor is ha hallatszik a morgás erősebben. Azt is láthatod Zsolt és Csaszi is forgatják rendesen a CBF vázba bújtatott CB erőforrást és mégsincs kutya baja sem.
Most talán tudok néhány okosságot mondani ami nem biztos, hogy egyezik mások, főleg szerelők véleményével, ne is vedd szentírásnak mert ezek csak azok a saját tapasztalatok amiket a motoron töltött évek során gyűjtögettem, sokszor saját hibáimon okúlva
Kiderült, hogy a hátsó tökéletesnek gondolt kerék volt a ludas, ami szintén sérült a balesetben és a szitálást előre hozta a kormány forgásponján keresztül az első kerékre. Javaslom nézesd meg azt is egy centírgépben, ki tudja nincs-e ott is hasonló probléma. Mutatok néhány képet, ezzel a módszerrel ellenőríztem a kormánycső állapotát, sőt amikor Kontroll lezúzta a motorját így állítottuk vissza a CB 500 kormányának eredeti állapotát is egy hosszú cső segítségével hidegen, de erről írok ha kell bővebben.
Szerintem megtudjuk oldani, igaz pont kedden szabin leszek de majd szerdán hazaviszem és ha minden jól megy csütörtökön viszem is vissza a kapuszolgálatnak. A cím Kálvin tér 16sz? remélem jót néztem. A festék miatt ne fájjon a fejed, nem kell rá sok és nekünk mindig van itthon, hiszen a fiaim is állandóan barkácsolnak és a fekete egy olyan szin ami nem hiányozhat a műhelyből. Az ilyesmi nem munka nekem, hamar megvan és élvezem amikor valami jól sikerül, remélem neked sem okozok csalódást.
Üdv,
Laci