akarom mondani szessziónak. 230 km-es ut áll előttem alig várom hogy végre mehessek :D Kiváncsi vagyok hogy milyen fogyasztással fogok kijönni most mérem le először a CBR-en. Nagyon kiváncsi vagyok. Jo tesztnek ez az útszakasz mert vannak utak ahol lehet menni nyugodt utazó sebességgel és plusz át kell kelni a bucsin tetőn ahol biza izgalmas kanyarok várnak.
A jövő hetem nagyon zűrös mert ügyeletes leszek és nem lesz alkalmam a belvárosba járni, ezért is vittem be ma. Idén sajnos már nem jutok el Erdélybe, de talán jövőre újra összejön és egyszer talán motorháton is sikerül találkoznunk akár itthon, vagy akár Erdélyben valahol.
. nagyon precízen dolgozik az emberke és megbízható.
, mondta hogy a szelepek kivételesen szépen szólnak( végzi a dolgát a SPURI
).
Én a kis CB-vel legkevesebb 3.6 L mértem. Csomagokkal, egyedül. És soha sem esett ez alá...vissza sirom még a CB-t a fogyasztásáért...
Hát elég volt. A lényeg hogy 380km-nél tettem tartalékra (ami elvileg 2,5L) azaz 15,5L-rel mentünk ennyit! Hozzáteszem most volt a gép szinkronon,de azért 2 személlyel megpakolva (tanktáska,hátizsák) 90 és 130 közötti tempóval elég jónak érzem!
Most kaptam 1-et kölcsön hogy ne szenvedjek hiányt.
Ha így is jó a jövő héten valamikor elmegyek érte.