, utánanézek akkor itt. Apropó a kuplung bowden amit ajánlottál szuper, szálitással mindennel kevesebb mint feléböl megusztam mintha itt nállunk kellet volna megvegyem, Köszi még egyszer, és azt is hogy mindig ilyen segitökész vagy
az alatt mit értesz, hogy elcsapod?
jönnek mennek a szekerek meg a traktorok, ráadásul a szekereket nem euro4-es lovak húzzák
ezért imitt-amott bizony kipottyan belőlük az elégetett hajtóanyag...
ami főleg kanyarokban meglepetésként hathat főleg ránk, motorosokra
). Oszt majd a hideg téli estéken összeáll.
Már válogattam belőle a vidihez, sőt szerintem azok a képek lesznek túlsúlyban. Jó a két rövid videó is, bár sajnálom, hogy alig csak egy percesek. Valahogy Csaba videóit is beleillesztem de még nem álmodtam meg teljesen a forgatókönyvet és zenét sem választottam hozzá. Majd minden este foglalkozok vele egy kicsit és idővel elkészül.
Tavaly cseréltem a hátsó kerék csapágyait, mert már volt egy kis kotyogás, s reméltem, ez javítani fog, de nem történt változás. Most cseréltem le az első teleszkópok tömítőgyűrűit és az olajt és a kormánycsapágyat is kúphengeresre. Ez annyiban módosította a helyzetet, hogy - mivel könnyebben jár a kormány, mint az előző megpotyolt csapággyal - a csapkodás is könnyebben bekövetkezik. Viszont a kanyarokat könnyebben veszi a motor, és nem érzem, mint korábban az első kerék enyhe kóválygását.