) teljesen jó, bár a fejidom még túraplexivel is hangos.
Suzukinál beljebb lettem volna 1 szűk évvel, vagy pár ezerrel, de én így döntöttem. A 4 év eltelt, a moci még vagy 14évig meglesz, pedig 34000km-t tettem már bele!
mondjuk nekem a blokkhoz képest aránytalnul nagynak tünik a tank és az alatta lévő idom együttese, ez a fajta lámpa sohasem tetszett a csupasz motorokon
A "kis" Suzuki a jól bevált ősapja nevét viseli nagy büszkén, viszont a külseje közel sem a jó öreg klasszikus jegyeit viseli
Egy másik fórumon kitárgyaltuk a gépet, kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is.
Egy szűkítőt te is tudsz csinálni bele, vagy biztosan van lakatos ismerősöd aki segít. A CB-1el ezt végig csináltam és úgy emlékeztem ezen a fórumon ez megtalálható
Nem jól emlékeztem mert anno még működött ezzel párhuzamosan a CB-1 fórum és ott írtam le a 2375-es hsz-ban egy másik kérdésre válaszolva. Most egy az egyben bemásolom neked a képekkel együtt, azt azonban nem garantálom hogy a CB-1 végnyillásának mérete a CB-500nál is megfelelő lesz. A Suzukihoz is gyártottam dB killert és ott is ki kellett tapasztalni a megfelelő méreteket bár az annyira nem volt kényes a teljesítményt illetően inkább a hangja miatt variáltam
Ki kell kísérletezni mint ahogy én is több méretet kipróbáltam mire jónak ítéltem a végeredményt. Egészen kicsiről 25mm-ről indultam ha jól emlékszem és 40mm-lett a befutó méret, valahol ez is megtalálható a CB 1 fórumon. A helyedben én úgy kezdenék hozzá, hogy megmérném a gyári dob végnyíllását és növelném a szűkítőt kb.10-20%-al, aztán próba és ha kell még növelnék rajta. Nyilván azt tudod, hogy így nem lesz akkora hangja a dobodnak és ha mégis inkább a nyitot dob hangja tetszik akkor a karburálási cirkuszt kell végig csinálnod
Pedig már mennék...
Csak ne lenne most ott olyan hideg!
Bocsika!
Én, amikor tavaly gépezetet vettem, túramotort akartam. Kicsit nagyobbat. Aztán nézelődtem, nem találtam olyat ami kedvemre - főleg lóvéban - levő lett volna. Így vettem egy 900 RR-t. A fogyasztásán kívül igen