úgy látom ebben is van gumikesztyű amivel biztonságosan lehet matatni mindenféle sebekben
mert 17-én lejár a Csühös műszakija és vinnem kell a vizsgabázisra ami tőlem 30kmre van
Azért ma már nem volt erre farkasordító hideg.
ha meg remete hangulatom van akkor csak úgy felülök a nyeregbe és még itthon sem tudják merre vagyok
Ha fúróval vetted ki akkor azt valóban nem teszed vissza, de nem is kell! Szerintem sem lett hangosabb!
sok szabi kellene és mégtöbb pénz hozzá, de nem mondtam le róla teljesen, kamionos haverom lenne a túravezető, velük voltunk Szlovákiában is ami sajnos rövid 3napos volt, de belefért még a lengyel Zakopane is
) és jobban is megy, de ez nem volt szempont a "cblaci stilushoz"
Miko lesz már meleg, mikor megyünk motorozni?
Mellékesen az enyém sokkal hangosabb killerrel! Nem is értem hogy kaphatott ez műbizonylatot! Mindegy, ott van a forgalmiban a papír, így Én brümmöghetek bárhol!
Azzal, hogy kikerült a katalizátor az első kamra vált nyitottabbá és úgy érzem jobbak is a gázreakciók ezáltal, a hang minimálisan változott, inkább mélyebb lett mint hangosabb, teljesen nyugodt vagyok az ellenőrzéssel kapcsolatban
és a műszaki vizsgától sem félek. Ne hasonlítsd egy kiberhelt vagy megfúrt csőhöz...
Szóval remélem az a kat. esetlegesen visszahelyezhető!
Egyébként sehol máshol nem hallottam, hogy nézték volna. Sem a Horvátok, sem a Románok, sem a Szlovákok nem mérnek eddig.
Idén megyek olaszba 5 napra mocizni, (ha minden jól megy + Isten segítsem meg,) így nagyon utánajártam a témának!
Behoztam a motorból és látok benne ollót meg különbözö méretű sebkötöző gurigákat, valószínű ezekből használtam el két csomagot meg még kötszer lapokat.
A legdúrvább a könyökrész volt amit a kórázban vartak össze, de ott megdícsérték a kötözési technikámat pedig akkor csináltam elsőnek ilyesmit éles helyzetben. Van még a csomagban takarófólia meg gumikesztyű ami szerintem tök felesleges és csak a helyet foglalja, sőt van egy könyvecske is amiben leírják mit csinálj. Szerintem ez is felesleges és kicsit életszerűtlen lenne azt mondani a sérültnek nyugi haver átolvasom mit ír a tudomány addig szorongasd a sebeidet...
), még nem vettem erőt, h írjak a bonyodalmakról.)
Végül a dobot három részre osztottam, perforált lemezból készítettem belső térhálós tompításokat így a kipugáz nem ütközött nagy ellenállásba de javult a helyzet a hangzást illetően
viszont alapjáraton gyönyörű selymes dörmögéssel énekel a Csühös
! Így ismét teljes
életet élhetek! Ráadásul jöhet velem a család is!
Kérdezz utána. Inkább szárazon vigyed el és lábon.
Ilyen időbe még futóra se merném felrakni.
Tesóm is késett pár hónapot egyszer a vizsgával.
Szerintem nem esznek meg érte