) és ugyanaz mint a CB500-nál: nem mutat túl sokat a hőfokmérő, pláne ilyen hidegebb időben. Csak a normál állás aljáig ment fel, tisztára mintha a CB500-at látnám.
Hogy te miket meg nem találsz a régebb hozzászólások között!
Vigyáznom kell!
Soha nem a fórumos hozzászólások bizonytalanítottak el, hanem a motor vagy olajgyártó szakemberek, vagy szerelőműhelyek véleményei, mert ugye ha valakik akkor ők tudják... mégis sokszor ütik egymás véleményét
akkor lecserélem....
Én a CB500-ast Valvoline (ásványi) olajjal kezdtem használni, már amikor az 1 olajcsere megesett. Szerintem, ha 5-ig menne a skála, akkor 3-4, tehát jó volt, az olcsósága ellenére. A 2. idényben, megadtam a módját, s Repsol (szintetikus) következett. Na ezen lepődtem meg igazán ez nálam 1, kattogós akadozó váltó stb. Majd rád, s másra is hallgatva, jött a Motul 10W50, hát ez 5-s, az én skálámon
kifinomult a váltó...viszont olyan dolgot tapasztaltam, hogy kb 6-7000fordnál, meg-meg csúszott a kuplung, 1-1 pillanatra. Mindezek ellenére sztem a Motul nagyon jó olaj,
s nehogy lelkizz ezen, akárkinek is ajánlottad, az biztos jól járt vele.
én vagyok olyan, hogy szeretem keresni a miérteket és tényleg érdekel a dolog, hiszen én is használom.
Rövid telet és olcsó benzint (!) mindenkinek!
Üdv,
Zoli