én továbbra sem hiszek a gépműhelyek motorfelújító munkájának semmilyen kegyszerrel való kiváltásában.
Ha viszont érdekel a téma kimásolom és mail-ben elküldöm azokat a hozzászólásokat amikben leírtam mindent, pl.a neten talált leírásokat, vagy a forgalmazónál járva a kérdéseimre kapott válaszokat és a személyes tapasztalataimat.
akkor még azért szerettem motorozni. Ma már családos emberként más a helyzet hiszen elsősorban Ők a legfontosabbak, de a teljes harmóniához hozzátartozik a motorozás is. Ebben partner a Csühös és bár vannak sokkal jobb motorok nekem tökéletes választásnak bizonyult.
Talán hűsége miatt ruháztam fel emberi tulajdonságokkal és bánok vele úgy, hogy csak a formáin lehessen észrevenni az idő múlását
vagy egyszerűen már túl sok emlék köt vele össze...
nem tudom
A legutóbbi műszakin olyan jól esett amikor körülálltak az emberek amíg várakoztunk a vizsgasoron, jobbára középkorúak, volt egy buszsöfőr aki azt mondta örül, hogy még ma is gyártanak ilyen formájú motorokat... akkor nézett nagyot amikor elmondtam, hogy ez bizony 99-ben gurult re a gyártósorról... "eddig hol állt kiállításon?" na ilyenkor vagyok büszke a Csühösre, meg amikor Tiszafüreden tankoltam és melettem egy kisebb motoros társaságból odaszólt az egyik srác "nézzétek má' ott a csühös!"
Akár a Sárga sem lehetne rossz
de ezek ízlések és pofonok...
) Esetleg tud valaki olcsóbban?
Most hétvégén én is bele pakoltam a két tubust, egyenlore én is a puhabb váltót vettem észre, de még csak 280 km körül mentem el vele.
Először is: Ku...a jó lett a motorom! A kormányom álom pontos. Arra megyek amerre akarok, nem kell korrigálni, nem billegek a kanyarban, játszi könnyedséggel váltok ívet-sávot-úthibát, könnyű, száraz, biztonságos érzés!
Minden esetre most nagyon boldog vagyok! Szupi a gép. Csak halkan jegyzem azért meg, úgy lábjegyzet gyanánt, hogy mire hazaértem furán megnőtt a gázkarom holtjátéka. Sejtettem, és mikor hazaértem be is igazolódott, hogy a gázbovden állító kontracsavarját nem húztam meg kellőképp, és így az anya majdnem teljesen kicsavarodott!
Most szuper boldog vagyok!
És amerre jártunk: Üvegtigris, Zsámbéki romtemplom, Császár községi Henryx city western farm, Tatai öreg tó, és végül hazafele Dobogókő.