Nem, velünk volt még a Hóóndaaaa is :) Viccet félretéve, igen, ketten barátnőmmel. Csak az autopályázás volt unalmas, de miután túlestünk rajta, már szuper volt minden! :)
lesz még videó is, amint lesz időm összevágni a nyersanyagot.
Jelentem 2100km-t mentünk összesen. Előtte cseréltem olajat (10W40 ásványi Valvoline, nem mértem olajfogyást). Ahogy mondják: csak tankolni kellett...(halkan jegyzem meg, hogy azért féktrácsát kell cserélnem hátul :) de ez nem a motor hibája, kopás). Minden motorosnak kívánom, hogy el tudjon oda jutni, már-már édenkert szerű... Át kell élni!
, mert kb. 6-8 ezer forint lett volna 2 főre, itallal. Ebből akár 2 napig is eléltünk Lidl, Billa szinten. Szóval nem kell megijedni, ócsón is ki lehet hozni :)
A Glockner hegyi úton sok helyen csak cölöpök vannak, amely egy autót megfog, de egy motort nem...
Csak ajánlani tudom!
úgy látom vágod a témát!
Tegnap gondoltam egyet, hogy gurulok egyet a pilisben.Szentendre és Esztergom között. Mi elött elindultam elgurult elöttem egy piros cb 500-as. Jól megnéztük egymást, meg bámultuk egymás vasát! Aztán bevárt, én elmentem mellette, oszt a következő lámpánál szóba elegyedtünk és félre áltunk beszélgetni. El is beszélgettünk vagy fél órát biztos, és ki derült, hogy egy kerületben lakunk. Tök jó. Na ő jelentekezzen itt légyszi, mert szégyen szemre elfelejtettem a nevét!Nekem egy fekete, arany kerekes cb-m van.
Amúgy üdv minden cb500-asnak. :-)