Ez a fránya irigység!
Persze ha csak magamra volna gondom már régen CB1300-al járnék...viszont nem csak magam vagyok és ahogy Eati is fogalmazott nem lehet az ember önző mert megmérgezné a harmonikus családi légkört.
a galériák az első két napon szokták a legtöbb nézettséget elérni, azután elvétve egy két hozzászóló, pontozó véletlen megtalája... a Névtelen utakon 3. két nap után nagyjából azonos időpontban elkezdet "nem tetszeni"... elkezdtem figyelni telefonon is és -amellett, hogy 30embernek tetszik- azóta naponta 2-3 lepontozást kapott naponta egy időben. Ennyire még nem osztotta meg az embereket túravideós galéria, főleg úgy nem, hogy kúszik a pontszám lefelé, de negatív kritika nincs... véleményem szerint ez a "véleménynyilvánítás" egyfelől jön olyantól akinek több regisztrációja van és valami csípi a szemét. Nem zavar ez engem, csak érdekességképpen említettem. Jó pár éve volt egy hasonló helyzet amikor a gyerkőcökkel motoroztunk és annak anyagát tettük fel, aki emlékszik "Köszi Apa" címen volt megtalálható, azt azért töröltem mert a végén már rossz kívánságokat is kaptunk és akkoriban még nem lehetett törölni a hozzászólásokat, az akkor 8-10 éves gyerekeim meg nem értették mi ez a rosszindulat.
Majdnem elfelejtettem mit ígértem neked, még szerencse, hogy a fiúk a gumi témát tárgyalják így eszembe jutott és ma érdeklődtem személyesen az R17-nél. Elmondtam az előzményeket és azt is, hogy én is láttam a gumid állapotát, az ügyintéző srác rendes volt és ott előttem hívta fel a Bridgestone képviselőjét de sajnos nem volt elérhető külföldi tartózkodása miatt. Azután felhívott valakit akinek a képeidet is elküldte korábban, tőle azt a választ kaptuk, hogy úgy néz ki elfogadják a garanciális igényedet és a kopás mértékének megfelelően állapítanak meg egy összeget, ez kb. egy hét múlva lesz meg és az arra következő héten rendezik veled a dolgot. Ha addig nem jársz erre akkor majd újra bemegyek hozzájuk és remélhetőleg megnyugtató eredménnyel záródik a dolog.