az lesz a legjobb ha olyan időt kívánok neked amelyek lehetővé teszik, hogy a téli hobbidat is kedvedre gyakorolhasd.
Aztán a haveromnak tankolnia kellett így megálltunk . akkor bakra tettem és lassan forgatva vizsgáltam mi lehet a gond.már sötét volt de még így is jól kivehető volt a pukli a bal felén! Rohadt mérges lettem mert előtte mentünk néhol 160-at is , úgyhogy még jól megúsztam.elöl is ez van és alig várom hogy lekerüljön mert amúgy is szar,csúszik szárazon vizesen viszont legalább nem kopik. senki ne vegyen ezt a tipust
Messze van még ez a 10.-e. Pillanatnyilag tényleg csak motorozásra kell a vas, uh nem olyan fontos, h használható legyen még idén.
Ha 50-nnel mentem volna sem bír ki 70km-t
Na mindegy , nekem ezek szerint 5 körül eszik
Bepakolok a dobozba, ruha fel, motor ki. Megyek a bobozért, akkor nézem a hátsó gumit, szerencsémre. Gyönyörű szálszakadásos. A Szekszárdi menet során nem voltak az úton néhány faja egyenesben, uh asszem az megadta neki a végső döfést. Lesgyanús volt ez nekem, de mondom csak képzelődöm, h furcsán állt a héten a gumi bal felén a minta. 16700 km van benne, még 5e-t simán elment volna. Uh a körülményekhez képest szép véget ért a dolog, mert nem útközben derült ki. Mentem még egy kört vele a városban, de nem éreztem rajta semmit.
Ha 2 szer ennyit keresnél, akkor nem jelentene gondot, vagy pl. túl lennél a családalapításon. (Remélem nem lesz belőle sértődés de úgy tudom, h kellett már más motorjából is építőanyagot venni.)