Szétszedtem és egyszerűen elkorrodálódott a spirál és eltört valahol középen. Szóval rendelhetek újat. Nem tudjátok, hogy esetleg honnan lenne érdemes rendelni? Ja és együtt van a vezető csővel vagy csak a belsejét is árulják külön?
a repedésre azt mondták százból 2-3 fordul elő.
Szóval nem maradok ép gumi nélkül az biztos. Ma meglesz a tesztelés is, majd este írok, hogy éreztem-e a deformált alakot.
Én nem csodálkozom a "régi az szar" hozzáálláson, ha a társadalmunk-kultúránk-gazdaságunk mottója a fogyasztás. Tekerni kell a mókuskereket. Tervezett avultatás... Hát igen.
Ezzel kapcsolatban, lesz még egy Africa Twin például? Azt is 10 éve nem gyártják már.
CBF-et ismerem, és imádom. Gyönyörű és jó vele menni.
Másrészt az egyre szigorúbb környezetvédelmi szabályoknak és az új jogositvany-szabalyozasnak meg kellett felelnie a Hondanak. Nem hozhattak ki ennél erősebbnek, mert az már a korlátlan kategória lett volna, ráadásul beleharapott volna a feljebb pozicionált termékeikbe.
Végül nekem is sikerült sokkolnom magam, a honda magyar oldalán kerestem a transalpot, és NINCS.
Mindenesetre nem kell ide dilibogyó, a cikkíró mondhat bármit, de a CBF akkor is szebb lesz, mint az új CBk!