Imádom a csapatos motorozást és tisztában vagyok a veszélyeivel is, normális helyzetben vigyáznék rájuk ha én lennék az autós, ezért talán nem is kerülnék ilyen helyzetbe. Ha viszont tényleg hordáról van szó akik rendszámok nélkül közlekedve esetleg nem is tiszta tudattal csak passzióból belémkötnek és aggressziven lépnek fel a családom testi épségét fenyegetve...
hát nem tudom de lehet elég lenne a kis Puntóm is és Range Rover nélkül is tudtam volna borogatni körülöttem egy kicsit, ha már úgyis agyonvernek vittem volna magammal párat...
üdv bics
de ez parttalan vita lenne, olyan mint a 2T vs. 4T, vagy az olajválasztás és még sorolhatnám. Addig jó amíg van választási lehetőség, így mindenki a -szerinte- legjobbat veheti
gyönyörű klasszikus, mindig is tetszett! A Hondában viszont van egy kis sportos huncutság és nem őrzi vaskalaposan a konzervatív stílust. A faridom hegyes mint a tű amibe úgy integrálták bele a hátsó dupla lámpát, hogy az oldalról nem is látszik... és még sorolhatnám ami miatt én gondolkodás nélkül a nagy CB-t választanám
Az üléspúpot meg hungarocellből faragnám ki a formáját, és üvegszálból gyártanám le a véglegest. Vékony párnázatú tenyérnyi bőrrel sem gyűlne meg nagyon a bajom. Újítottam fel pár széket, tudom hol feszítsek, és tűző gépezzek! Kerekek krómoztatott újrafűzött JAWA kerekek lennének, sztm befaraghatóak a CB500 villái közé. A szabadon bámészkodó karbi szívócsonkok látványa engem is zavar, de a gyári légszűrőház sem maradhat, így valami baba direkt szűrő lenne mindkét szívócsonk végen.
Nem szeretnék nagyképűsködni de úgy érzem megtudnám csinálni, szerszámaim vannak hozzá, akár a jellegzetes űléspúpot vagy a kiegészítőket is le tudnám gyártani kézi munkával a fényezést is beleértve, a krómozás kivételével minden menne. Viszont papíros példány kellene mert ahogy Te is mondtad jó lenne közúton is hörögtetni...
Mondjuk az nem baj ha kényelmetlen hiszen ez nem a kényelemről szól hanem mondjuk néhány óra játékról amikor remeg a gerincvelőd és elélvez a füled...
amit mosolyogva bevállalnék egy féldinnye alakú bukósisakban amin jókora síszemüveg éktelenkedne
Én is úgy reagáltam volna ahogy az autós! Csak a végén nem álok meg, hanem tolatni kezdtem volna!