Az "átlagember" öniróniájából még véletlenül se akartad észrevenni a gyakorlatból merített tapasztalatokat, miszerint megoldódott egy probléma, vagy akár több is. A neten olvasottak (adalékot soha!) és a tapasztalati érvek ütköznek úgy érzem, így aztán be kell látnom hogy semmi értelme folytatni.
Persze lehet, hogy rövid távon jónak tűnik, a hosszú távú dolgokkal meg mire lesz tapasztalat, addigra a szélhámosok lelépnek. Jut eszembe, ugye tudod, hogy egy kis motorvezérlő átprogramozással a motor fogyasztását jelentősen lehet javítani, csak középtávon megdöglik tőle (ezt csak így hasonló példának hoztam fel).
) olaj...
A leírás szerint fél litert kell 250 liter üzemanyaghoz tölteni (ráadásul mindegy, hogy benzinhez, vagy gázolajhoz), és csoda nagy plusz energiát ad. Most komolyan ez szerintetek hihető?
.
Közben összeraktam a képet h amiatt írhattad.
Tavaly április óta van ez az olaj a mociban, 3400km-t futott csak vele. Uh nyugodtan mehetek ezzel még 1500km-t.
Majd még rákeresek, ír e esetleg valamit arról, h az olajuk használata esetén miképpen javasolja a gel-t.
Az igazat megvalva, ha a Laci nem próbálta volna már ki a Spurit, nem vettem volna sosem. De az olaj is csak akkor keltette fel érdeklődésemet miután Laci és eryk04 körbe járta a témát.
Mondjuk azzal egyetértek h azért kockázatos mindent töltögetni. Pl esetünkben egy az üzemanyagba való dolgot ami tisztítja a motort, egy olyannal ami pedig létrehoz egy védőréteget/felületet (lehet h nem ez a pontos szó rá). Uh a kellő elővigyázatosság nem árt. De akik dicsérik a dolgot elég körültekintőek ilyen téren (is). Különben biztosan nem próbálnám ki.
Emiatt is van elhanyagolva több dolog, mert mire rendesen körbejárom a témát, tovább tart mint elvégezni sokszor a feladatot. (Mert azért ha vissza olvas az ember néha talál ellentmondást egykét tapasztalatban.) Uh húzódik a leömlő széppé tétele, de azért azóta csináltam már egy s mást, amit mondjuk nem ilyen körültekintéssel, de azért igyekeztem nem mókolás szintjén elvégezni.