Nekem is ráférne egy felújjítás a nyeregre, a gond csak a távolságban rejlik Andor és köztem
Ha esetleg szokott Budapest környékén járni...
Postai úton elég necces küldözgetni. Szóval ha erre kitalálunk valamit, akkor már egyel több kuncsaftja lenne!
lényeg a jókedv.további szép napot
Amúgy tényleg nem hangzott el az, hogy hézagmérővel kell belőni, de biztos azért mert mindenki természetesnek vette. Bocs a gonoszságomért
Megnéztem a Biker-World nél, aztán a Nagyvas. hu-n és a Bembo motornál, nincs lényeges árkülönbség 5500 forint körül van a német Lucas fékbetét. Nekem hátul kell cserélni és én ezt veszem meg, de kérdezd meg mástól is hátha van jobb ettől ebben az árfekvésben.
Az ülés szivacsából kivenni veszélyes dolog mert félő hogy a kényelem rovására megy. Ha pedig magassítani kell szerintem nem elég csak a szivacsot megnövelni mivel úgyis összemegy mikor ráül az ember, ahhoz meg hogy 2-3centit emeljen az emberen (terhelve) lehet hogy 10centit is be kéne rakni a cél érdekében. Az meg hogy néz ki?
Nem tudok erre megfelelő alternatívát, talán komplett üléscsere, vagy nem tudom.