, készült néhány kép kárpótlásul azoknak akik most nem tudtak velünk tartani.
Én barom otthagytam a szerelőnél a régi gummákat
felcsavarjuk a hóláncot és beöltözünk eszkimónak
.
. Még egy kicsit motoroztam úgy kapástól (faluban nem volt szégyen a 80-as években, ma már máshogy esne
) majd hazaérve mesélem apámnak hogy égre földre kerestem de nem találtam a parcellát. Erre apám:"mert az a hülye haverod kiverte a motorjával mikor összeakadt a másik hülyével". Ha hiszitek, ha nem, előző nap az egyik haver motorozott az ismerősével a kormányuk összeakadt és ők verték ki a cölöpömet és az útszűkület táblát is, persze ez akkor nem volt vicces mert combnyaktörése lett!
. Mindőnk érdeme!
Az előzőt is nagyon jól megszervezted! Mert igen, Te szervezted az érdemi részét!
.
és ha elkap az eső hát abból nem lesz köszönet ugyan is még mindíg nem jött össze a gumicsere ez meg.. már ismeritek a sztorit.. (Papírkutya vagyok, nem csak magamat féltem hanem a motort is).
Körbe néztem a Kontroll motorját és tényleg dettó ugyanaz mint a tied, 26e km van benne a motorja hihetettlen csendes, szerintem jó vásárt csinált vele.
Szlovákiát jó lenne megejteni (hátha nem vernek el bennünket) állítólag nagyon jók arra az utak. Akár még Románia is szóba jöhet újra (na nem a vadregényes
Mutatsd meg Timinek a cicákat, ettől hamarabb gyógyúl! Már ilyen nagyok, akkor voltak 2naposak mikor nálunk jártatok.
Üdv,
Laci