videjót a hangról bemelegített állapotban?
És szintén jó, ellenben költséghatékonyabb a Repsol Syntetico 10W40
Üdv.: Balu! u.i.:szép a vasad nagyon, vigyázz rá...
Már ha ilyen carbon szerű a háttere! Amúgy az 550 reális lenne, ha jó lenne, nem egy ilyen tákolmánynak látszó! Jah és ennyiért nem 250-es hanem 400-as Banditot kapsz, ami nem típushibás és 600-ért meg 2002 kröüli 600-ast, ergo 550-ért korabelit
Azért drágák ezek, mert egyediek
. A műszer fala is furcsa , nem nagyon láttam más horneton még ilyet. A vízhőfok nem is ment fel nagyon pedig kipörgettem
Olyan rövidek a villaszárak, vagy nagy kerék vagy nem tom, de valami nem stimmel
Igyekszem betartani a sebességhatárokat, városban nem megyek 100-120-nál többel, de azt is olyan helyen, ahol amúgy is lehet 70-80 körül menni! Kiégetni meg a pályán szoktam néha, nálam 180 volt a vége
Eddig van az óra is skálázva, szóval jó ez!
Érdekes, de ha jobban forgatod jobban működhet a karbi és jobb hatásfokkal éghet a benya, mert nekem kevesebbet fogyaszt akkor
Amúgy 5,5 az átlag, de evett már 7-et is (semmi utas, meg csomag, csak sok város elindulás, megállás, alacsony fokozatban pörgés)
!
! Ha minden jó lesz remélem tudunk majd csapatni egy hornetos találkát egy mindenkinek megfelelő helyen és időpontban
Mennyivel szoktátok hajtani, mennyit eszik? Ezek változószelepvezérlésűek?
A következő körre pedig én is a Motul 5100-et (10W-40) akarom kipróbálni. (A Repsol már otthon van így nem variálok.)
Kérdeztem szervizeket, hogyan állnak a hozott olajhoz. Érdekes eredmény volt:
1. Van aki beleönti, de ebben az esetben jóval nagyobb óradíjjal számolnak!
2. Van aki annak ellenére sem önti bele a vitt Repsolomat, hogy ők is azt ajánlották fel a Motul mellett, igaz nem a Moto Racingot (10W-40), hanem a sinteticot. A Motul-ra lieternként dobnak kb. egy ezrest, ahhoz képest, ahogy én rendelni tudom, a sinteticora meg kb. 750-800 pénzt tesznek literenként.
Ne ekkor mondtam, hogy köszíí, de nem.