Gondolkoztam én is a fényezésen
De szerintem egyenlőre csak a tankpadot cserélem le és a kerekek festéseit javíttatom ki mert 2 helyen fel van pattanva. Már nem nagyon akarom szétszedni mert február közepén tervezem üzembe helyeztetni
hisz márciusban indul az első guruláska
Akkor nem feltélen szar az olasz motor. Mert egy másik oldalon eléggé elriasztottak az olasz motoroktól .
Darabokra szétszedte az exem és átnézte kitisztította, szelepek stb mindent ami csak szóba jöhet. Semmit nem változott. Ha beindul utána már a mennyekbe is elvitt.
És hát ügye az ember csak ezekre tud támaszkodni mikor elindul nézni motort.
Na itt aztán végképp elment minden kedvem a motorvásárlástól.
Hívta a párját, az hozott egy zsír új aksit bele: ott előttem rakták be a mociba. Gyújtás, szívató és pöcc beindult.
El sem akartam hinni, leállította körbejártuk tüzetesen jó 1 órát beszélgettünk majd ismét beindítottuk akkor már gyújtás nélkül és láss csodát egyből beindult megint. Akkor döntöttem úgy, hogy megveszem, lefoglalóztam és el is hoztam. Új aksi, olajok, gumik. Csak el kell tolnom így ahogy van műszakira és már mehetek bele a szezonba.
Kezdem egyre jobban megszeretni ezt a kis gépet
de amugy turázásra használnám, meg munkába járni. Egyébként amit néztem az olasz import motor tulajtól hozták be. De van aki azt mondja az nem olyan jó mert olasz. Szerintetek?
Ha sérülés és karcmentes és a felfogatáshoz szükséges alkatrészek is megvannak hozzá +még az áron is tudunk finomítani(pl:10e.)akkor vevő vagyok rá !Ha így rendben van még a héten elhoznám Tőled!
A többi cuccod megreklámoztam az ismerősi körömben hátha össze jön valami ,elég sok a bogaras (darazsas) közöttük!
Várom válaszod!
Üdv:Szadji