). 180 km körül át szoktam állítani a benzincsapot tartalékra, hogy ne álljon meg menet közben (megviccelt már így), és utána hamarosan megyek tankolni.
Így van egy Airoh SV55 amit persze negyedért vetem meg a bolti árhoz képest az e-bayról
....már elnézést is kértem..
...
...de nem szabad noname bukót venni és a minőségen sem szabad engedni ...mondom én ezt már több komoly bukás után !
A legtöbb halálos balesetnél pedig nem a védőfelszerelés mondja fel a szolgálatot hanem az emberi szervezet ezt senki ne felejtse el!
Sokunk azt hiszi, ha megveszi a legszuperebb és legjobb cuccot akkor ő védve van és nem halhat meg, legyen ez kocsi vagy motoros védőfelszerelés! Sajnos láttam én ár olyan balesetet ahol az illetőn nem látszott semi, csak éppen az agyával volt teli belülről a bukója!
Teljesen igazad van abban, hogy mindenki azt hord, amit akar. Ehhez kétség nem fér, és nagy udvariatlanság ebbe beleszólni. Sok összetevője van ennek a sportnak, és az egyik, talán legfontosabb alkotóeleme a pénz. Mindenki ahhoz mérten választja meg a dolgait, hamár nem bírt a vérével, és motorozásra adta a fejét, hogy mit bír a pénztárca. De egy Shoei, vagy Nolan mégsem egy CMS, Roof Boxer, Craft stb stb márka.
Menet közben mennyire lehet ezt állítani? Még nem bűvészkedtem vele vezets közben.