...és nem szívesen engedem 130 alá
( városon kívül)...
....ha mentünk fel a tátrába kb 130 volt a min. városon kívül + 180 fölött pályán pár km...
...habár le is nyomtunk 700 km-t 7 óra alatt...
...én úgy nézek ki a bőrben, mintha rám öntötték volna és úgy csúszik le a szél rólam mint a vazelines......
Itt szintén azt mérlegeld, hogy melyik karakterisztikája áll hozzád közelebb.
A naked SV pl nem csutkakormányos. De az idomos, az veseleszalítós, mindenkitől ezt hallom. Mondjuk egyik bartánőm kiment vele Angliába meg haza is jött, de rémálomként aposztrofálta az eseményt.
A legfontosabb különbség a V2 és sor4, ezt kell elsőroban eldöntened, hogy mit szeretnél; alacsony fordulaton dízelautósan toló valamit, vagy visítós magasfordulaton igazán erős gépet
Alkatrész szerintem mind a két modellhez van, de talán az SV felkapottabb, ezért talán több és olcsóbban. Viszont lehet, hogy többet kell szerelni. Ezt nem lehet megmondani, mert attól függ milyen az a gép, amit megveszel. Ki lehet fogni jót és rosszat is bármilyen típusból.
Az ára meg szerintem a Hornetnek magasabb, ha ugyanazt a korosztályt nézzük. Ergo ugyanazért a pénzért kaphatsz egy fiatalabb vagy kevesebb km-es SV-t, a Hornethez viszonyítva.
(Én a helyedbe még az FZ6-okat sem hagynám ki a körből. Inkább a Hornethez lehet hasonlítani, teljesítményben és menettulajdonságokban, csak modernebb, mert injektoros, nincs benzincsap, meg egybeke. Bár a 2005-ös Hornet már félig elektromos karbis, szóval csap ott sincs. SV-ről nem tudok nyilatkozni. Jah és FZ6-ból is akad naked meg idomos is, és talán szintén olcsóbbak a darázsnál) Ezt csak mellékesen jegyeztem meg, nehogy a fejem vegyék a kollégák, hogy márkaellenes vagyok