, és biciklióra van beépítve a műszerfalba
. Vagy esetleg egy bontós link, telefonszám is jó lenne, ahonnan tudnak küldeni
Előre is köszi!
irtad meglehet fülelni
Hornettemen raptor .
Ha megyek valakihez 1 fröcss (gáz) nem kell csengetnem
. Mindenesetre ha már levettem, és nem lesz rá szükségem, megkereslek! Ki tudja, lehet nélküle mégnagyobb szél lesz a motoron? Mindegy, majd meglátom, és szólok! 7végén kiderül.
.Le is veszem róla 7végén
. haverom 2005-ös Kawasaki Z 750-eré vett egy streetfighter-fejidomot, de annak a lámpái sz*rra se valók, sötétben szinte nem is lehet közlekedni vele. Kompromisszumot kell hozni, ha valaki többet túrázik, és zavarja a szél, igazából csak egy nagyobb méretű plexi ér valamit a lámpa fölött, de az meg nem valami esztétikus
. Amúgy a 468-as topicban vannak képek a motoromról, akkor már hirdették itt is
, de én már egy szalonban vettem.
de nem tudom igazán ér e valamit a szél ellen
,szoknom kell! 110 -nél már érzem a menetszelet,de az érzés mindenért kárpótol
Gondolkodom 1 lámpafej idomba
, A tankjába hiába néztem bele, lapos és nem látni benne, mennyit benyát rejt még
. A tiéden mekkora a menetszél, mert ezen a kis fejidom pont a fejemre irányítja a szelet, és már 120-nál alig lehet megmaradni,hatalmas a szélzaj, 180 felett meg már épp elég kapaszkodni
. 210-ig bírtam, be is durrant az alkarom meg a nyakam
.Asszem vennem kéne egy jobb sisakot, mint a mostani
. Meghát a Hornet nem egy speed-gép
. Széles utat, és balesetmentes kilómétereket minden Hornet-, illetve kétkerekűtulajnak!
, meg aztán jobb hatezrenként olajat cserélni, és nyugodt szívvel motorozni
. amúgy jól megszívtam, a motor szeptember óta egy szalonban állt, úgyhogy 100 km után megállt, most pucolhatom ki a karbit, mert néha 2, néha három henger megy csak a koszos karbik miatt. De legalább mentem vele 100 km-t
Mindegy, jövő hét végére olajcsere+karbiszinkron,karbipucolás, aztán had szóljon! Amúgy igen jó érzés Hornet-tulajnak lenni
A spirál, kihajtás, kmóra megvan, még a dekniből kivágott darab is megvan, de sajna nem érek vele semmit. A gyári dekni 10.000 Ft(annyiért ba*sszák meg