Majd megfűzőm, hogy had próbáljam ki kicsit, remélem megengedi
A tükrökkel nekem például semmi bajom még mindig, pedig már 3000km beleraktam 2,5 hónap alatt, tökéletesen látok benne!
Gondolom be volt állítva középre azt kész!
Elég erős szél fúj most, nagyon dobált a szél, alig bírtam tartani pedig csak 110km/h mentünk! Ránézésre szép motor, de a műszerfala szörnyű, és a kormányt is egyből lecserélném, alacsony fordulaton nem annyira temperamentumos mint a jelenlegi kis darázskám! Pl: ha ennél kettesben vagy 3-ban meghúzatom, szinte hátraesnék ha nem tartanám magam, annyira érződik alacsonynál is az ereje, az újnál is kipróbáltam, de semmi, ahol az enyém már szinte emelné alacsonynál is a kerekét az ennél még csak megy....hozzá teszem gyorsul rendesen, nincs vele gond csak nincs meg az az érzés, mintha épp fel akarna ágaskodni, nem érződik az ereje! Erre biztos nem cserélném le a hornimat
Aztán jött a CBF1000 hmm, először fura volt, olyan túraendruros érzés fogott el, mintha a Pegason ülnék
Kényelmes fotel ülések, magasság pont jó, telitalpa(legalacsonyabb állásban), szinte egyenes háttal ülés, kényelmesen tudtam a lábamat is tartani, mikor meg megszorítottam a vázat, mintha egy szivacsot szorítanék, nem pedig a hideg tankot! A kis Hornetemet mikor teletankolom, majd lefagynak a combjaim
Szelet nem éreztem egyáltalán, mintha nem is fújna, csak az oldal lökéseket! Nem dobált a szél, könnyebnek éreztem a CBF1000 mint a Hornet600 pedig majd 40kg nehezebb, nagyon jól eltalálták a súlyelosztását! Könnyű volt nagyon döntögetni és manőverezni vele! Ha minden jól megy, jövőre befizetek egyre, nagyon elnyerte a tetszésemet!
Én meg várok jövő hétvégéig,mert megyünk német rokonokhoz látogatóba Nürnberg mellé és nézelődtem milyen mocis boltok vannak arrafelé.
És rátaláltam erre Luis GIGA Stor Nürnberg,szóval ez lesz az első utam a rokonok üdvözlése után. Hátha kifogok valamit jó áron,meg végre tudok próbálni is....
LUIS KÖZPONT NÜRNBERG