Vagy valami mással helyettesítették a dolgát?
a sisakom
pedig szarta széjjel gurult - esett, mert minden az ülésen volt..... szét röhögtem a fejem magamon, hogy ilyen balf@sz vagyok. Aztán gondoltam lefényképezem, de a buzeráns nagyonokkos telefon merülőben volt, így nem engedte a rögzítést. Feltápászkodtm, és előszedtem a Safety Hungary-ban tanultakat, hogy hogyan is állítsuk vissza a gépet anélkűl, hogy sérvet kapnánk, vagy húznánk meg kezünk-lábunk......már megérte eljárni oda!
)
Én tavaly ősszel tőlük vettem a szépségemet. Nagyon korrektek, valós adatokat adnak meg és tényleg igaz amit leírnak! Nem bánod meg ha tőlük veszel mocit. Soha semmi gondom nem volt a kékséggel amit tőlük vettem. Én is kinéztem azt a kis sárgát de aztán meggondoltam magam, nagyon megszerettem a kis Hornetet, de ha veszek is még 1x akkor már fiatalabbat szeretnék. Tavaly ilyenkor vettem én is tőlük, olcsóbban nem fogsz kapni ilyen jó állapotút hidd el. Nagyon sok motort megnéztem tavaly is és most is..... Hát, egy kicsit kiakadtam milyen motorokat akarnak eladni mennyiért.....