Vagy azt szerzel máshonnan. :) nekem is terveben volt, hogy megnézem, de meggyőztem magam, hogy egyenlőre nem kell sportdob, jó lesz a gyári. tetszik ez a villanymotor hang :)
Elég jól néz ki amit belinkeltél, és ráadásul pont Egri, lehet holnap el is megyek hozzá megérdeklődöm a dolgot! Hátha tudna összekötő csövet is készíteni
Karbis igen, de már újabb, elektromos befecskendezös, nem injektor de nem tudom hogy hívják. A lényeg, hogy már nincs benzincsap tekergetés, cserébe van szintjelzö
Pont ma tettek fel egy raptort, az jól áll a darázsnak, van a raptor ref képei közt is ilyendob Horneten. És nem is drága, nekem is megfordult a fejemben, hogy rá kéne menni. Mondjuk összekötő csövet szerezni kell máshonnan. ezaz
Én kapnék ingyen belépőt, ha mennék
De sajna nem biztos, hogy itthon leszek, azt még nem tudom
Viszont ápr.20-án szinte biztos, hogy kint leszek, úgyhogy az évadnyitókról lecsúszok .
Húsvétkor viszont itthon leszek, legalábbis eddig úgy néz ki.
akko se látom a műszereket végülis ez a pár km alatt nem is mondhatnék vélemény kiderül majd milyen lesz ha többet megyek ha nem válik be jövőszezont sm-el kezdjük
én ezt érzem seggel, igaz csak kb 15 km-t mentem vele de zavart hogy a műszereket nem látom meg nem hallom a motort, és még csak nem is rázza szét az agyamat mintegyrosszmatekostervező3hengerpfff na vége a gonoszkodásnak, szét offoljuk a topicot és ez ide nem jellemző
Értelek, hát az nem jó hír!
Mert képtelenmotor honlapján néztem, ott van rengeteg, csak nem tudom, melyiket érdemes megvenni, me g melyik mutatna jól a motoron :)
Néztem a nyomatékgörbéket.
Hát nem az az egyenletesen tolást vettem ki.
Inkább egy filmcím jut eszembe róla.
Nem akarok senkit megsérteni.
Maradok a streetnél.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
köszönöm hogy írtál ;-)
ezaz
De sajna nem biztos, hogy itthon leszek, azt még nem tudom
Viszont ápr.20-án szinte biztos, hogy kint leszek, úgyhogy az évadnyitókról lecsúszok
Húsvétkor viszont itthon leszek, legalábbis eddig úgy néz ki.
Mert képtelenmotor honlapján néztem, ott van rengeteg, csak nem tudom, melyiket érdemes megvenni, me
Holnap lesz elhozva Bodiséktól, de egyenest Pestre viszik. Én majd csak a show után hozom haza, úgysem leszek itthon.
Hát nem az az egyenletesen tolást vettem ki.
Inkább egy filmcím jut eszembe róla.
Nem akarok senkit megsérteni.
Maradok a streetnél.
Annyiért tényleg csak használt lesz, és azt ki is kell fogni, hogy tényleg egy jót kapj.
Neeem, csak unatkozok, és belepofázok a nagyok dolgába
Na jó, még ez sem...... vagy igen